Android, iPhone'cuları kızdırdı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla hiç anlamıyorum şu kavgaları, takım tutar gibi işletim sistemi tutuyorlar. Yeri geldiğinde kavga bile ediyorlar. Ben? Bana hangisi daha iyi geliyorsa, hangisi daha iyi hizmet veriyorsa ona geçerim hepsi bu.

[ENGİN]

Üye
Valla hiç anlamıyorum şu kavgaları, takım tutar gibi işletim sistemi tutuyorlar. Yeri geldiğinde kavga bile ediyorlar. Ben? Bana hangisi daha iyi geliyorsa, hangisi daha iyi hizmet veriyorsa ona geçerim hepsi bu.

yaani

hotlock

Üye
Android için daha bu başlangıç bir kaç yıla kadar yeni programların hepsi ilk başta play store da yayınalancak diye düşünüyorum çünkü android piyasası akıl almaz bir şeklde büyüyor ve apple da blacberry gibi yaprak dökümü başlyacak.

Belki sacma gelebilir ama biri bana bu instagramın ne ise yaradıgını ve nasıl kullanıldığını söyleyebilir mi pek kurcalayamıyorum programları

hacker80

Üye
Kardesim herkes ios tukaka demis ama android ve ios ayni babadan olma buz gibi unix pardon linux ikiz kardeslerdir. Her ikisine de bizi win ce ve symbiandan kurtardiklari icin tesekkur ediyorum.

klongs

Üye
orda herkes hakkini verir ios olmasa symbian s60v5 e mahkum olurduk

Dennis Ritchie.

barann79

Üye
kayıtlı resimlerde instagram ile çekilen resimlerde kare şeklinde resmin yarısı kırpılmadan efekt verilmiyor. Varmı bunun kırpılmadan efekt verilme yöntemi? ben bulamadım. yoksa eğer resimi kırpmadan yüzlerce efekt verse hiçbir işime yaramaz bu program

PriZm

Üye
Daha cok bagırtı yapacak onlar

kardeşim haklısın ben zaten apple yaptı bu buluşu demedim dikkat edersen sadece win i hantallığından kurtarıp kendi işletim sistemini yükleyerek donma ve saire takılmaları ortadan kaldırmasından bahsediyorum yoksa apple bişeyi icat etmiştir demiyorum yoksa özellikle 3g piyasaya çıktığında hangi telefonun dokunmatiği daha iyiydi devrim atlatmış demek istediğim o benim ki kimsede bunu inkar edemez

instagram çokmu gerekli anlamıyorum, asıl anlamadığım millet kendine olan özel şeyleri neden başkalarına itina ile göstermeye çalışıyor

İnstagrammı pehhh hangi iphone kullanan şikeyetçiymiş en az 100 tane alternatif varken.

Yine dandikroidcilerin bizden aylarrrrrrr sonra kavuştukları bir servisi abarmalarından başka birşey değil siz kendinizi böyle avutmaya devam edin.

PriZm

Üye

O zaman senin burda ne işin var? kendi forumuna...

PriZm

Üye
Sen önce haddini bir bil benim hangi foruma girip giremeyeceğimi sen belirleyemezsin hadsiz ben kendi forumumada girerim burayada bu senin haddin değil.

o zaman başka forumda yorum yapıyorsan edebinle yapacaksın.ben symbian bölümüne androidden daha fazla giriyorum ama saygısızlık etmiyorum.

---------- Eklendi @ 19:08:05 ---------- Yazıldı @ 19:07:37 ----------

ayrıca konu başlığı çok doğru yazılmış.

aleranol

Üye

hadi hadii. Sende de vardı daha önceden ama bakıyorum ben bile ( ) artık daha çok şey bilmemden dolayı sanırım kavgaya hazırlanmıyorum. Sadece şu doğru şu yanlış. Ayrıca iphone cu arkadaş buraya gelipte yazdığın mesaj pis bir hırs, kin ve nefret kokuyor.

iosçular akvaryumdaki mutlu balıklar gibiler; mutlu ve huzurlu
siz droidler varya çok haşarısınız hae! ne karışıyonuz adamların keyfine
●︿●

işte bu mantıktaki arkadaşlar sırf şekil olsun diye elma kullanır
çok samimi bi arkadaşım elma diyor iphone a, bu temple run sende yavaş giriyor oyuna kasıyo gibi sanki diyorum hemen yok öyle normal ya falan diyo kabullenemiyor
geçenlerde explorerden şu direk dizi izlenen sitelerden video izleyebiliyormusun diye sordu şaşırdım üstüne gitmedim , kendi akvaryumlarında mutlu balıklar arkadaşında dediği gibi

klongs

Üye

oyle deme iphone ya havan oluyor bir kere iphoneum var diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...