Android İphone iOS'i ezip geçti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Android İphone iOS'i ezip geçti

Google'ın Android işletim sisteminin en son sürümü olan 2.2 Froyo hazır. Aynı şekilde iPhone iOS 4 de mevcut ve bu iki işletim sisteminin karşılaştırılması da kaçınılmaz.

Ars Technica'nın yaptığı JavaScript performans testlerine göre Android, iOS'u acımasız bir şekilde ezip geçiyor.

SunSpider testlerinde iPhone 4 üzerinde Safari, Froyo'nun tarayıcısıyla kıyaslandığında arada 2 kat hız farkı olduğu görülüyor. V8 testlerinde bu fark 4 kata kadar çıkıyor. Üstelik iPhone 4 test donanımı olarak daha güçlü bir işlemciye sahip olmasına karşın yeniliyor.

Yeni güncelleme ile eski Android cep telefonu sahipleri de hız yarışında iPhone 4 sahiplerini geride bırakabiliyor.

kolaco

Üye
valla hı ıphone olan arkadaslara sımdıden gecmıs olsun bıdahakı sefere ıphone 5 de görusuruz :)

--------------- Ekleme ---------------

legendmi satcaktım ama vazgectım yahu froyo senı beklıyoruz

Necmati

Necmati

Üye
ios cidden çok düştü ama froyo pek ilgi çeker mi bilemem:bilmm

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bence android bizde beklenen patlamayı yapamadı

werarce

werarce

Üye
patlamayı yapacak ama iyi telefonları getirmiyolarki türkiyeye. Mesela driod bekliyoruz hala android telefonların en iyisi dniliyor ama bizde yok hala

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ülkemizde pek tutmaz bence.

werarce

werarce

Üye
bilmem bana güzel geldi droid ama denemek lazım. androidde hiç kullanmadım nasıl olduğunu bilmiyorum

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
symbian bitmiş maemo android yada microsoftun yeni işletim sistemleri symbiandan iyi daha doğrusu gelecek onlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt