CanKartaL
Emekli Yönetici
oyun ve uygulama bol .. daha çok güncelleme ve destek alıyo ve çok daha stabil![]()
Çok daha stabil mi

Çok güncelleme alması normaldir 1000 çeşit cihazın hepsine ayrı ayrı güncelleme çıkıyor

Bence çoğu androidli telefon, telefon fonksiyonundan ziyade oyun uygulama için kullanılacak cihazlar. Galaxy S kullanıcısıyım ve her akşam şarja takmak zorunda olduğum bir telefon asıl fonksiyonunu tam olarak yerine getiremiyor. C6-01 ile Galaxy S i birlikte kullanıyorum mecburen.
ayrıca genel olarak daha stabil. Androidin s3 ve üzeri performansı veren cihazları symbiandan daha stabildir. Çünkü okadar donanım ve hızla ancak düşük olan stabiliteyi arttırabiliyorlar. Jb filan deniliyor ama çok da önemli bir stabilite katkısı yok. Android sadece ve sadece uygulama yönünden ileridedir. Ancak bu uygulamaların yaklaşık 20.000-30.000 gibi bir kısmı virüslü/zararlı yazılım. Dikkatli olmak gerekli. Eğer symbian işini görüyorsa sorun yoktur. Ama oyun oynarım deli gibi diyorsan androide geçmende fayda var. Hoş oyunlar zaman kaybı ama.
s2 sensation xe ve s3 kullanmış biri olarak jbnin hızını iyi biliyorum. Çaktırma not2 alana kadar objektifim
2013'te askerim o yüzdende telefon değiştirmeyi erteledim uzun bi süre şimdi değişsem olmayacak o yüzden şuan sabit durcam şimdiden Note2 hayırlı uğurlu olsun gece inceleme yazısını okudum daa taş mübarek yaa
ke stabillikte 701 daha önde zaten. S2 anca yetişir dostum. Ben zaten bir oyun dedim. Ayrıca fp2 son güncelleme dediler içeriğinibile bilmiyorum bençoktan bıraktım bu beklentiyi