Android için Max Payne 26 Nisan’da Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Android için Max Payne 26 Nisan’da Geliyor!

Rockstar Games, efsane üçüncü şahıs nişancı oyun serisiMax Payne‘in mobil versiyonu için çıkış tarihlerini resmen açıkladı! iOS için 12 Nisan,Android içinse 26 Nisan‘da platformların uygulama mağazalarındaki yerini alacak olan ilk Max Payne oyunu, bilgisayar ortamında yaşattığı tecrübeyi tamamiyle akıllı telefon ve tabletlere taşıyacak.
HD grafikler, yüksek çözünürlüklü yapılar, Social Club bağlantı desteği ve kullanıcıya göre ayarlanabilir kontrol özellikleriyle hem iOS hem Android için optimize edilen bu başyapıtın Android’de kablosuz oyun konsollarını da desteklemesi bekleniyor.
12 Nisan’da iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4, iPad 1, iPad 2 ve yeni iPad için Apple uygulama mağazasında yayınlanacak. Desteklenecek Android cihazları önümüzdeki haftalarda açıklanacak.
NVIDIA ile yakın çalışmalar gerçekleştiren Rockstar Games, Tegra 2 ve Tegra 3 çipsetli modellere özel optimizeli Max Payne versiyonlarını Tegra Zone’da sunabilir
Önceki mobil oyunlarındaki fiyat etiketlerini değerlendirdiğimizde Max Payne Mobile’ın 10 Dolar civarında bir ücretlendirmeye tabi tutulması muhtemel gözüküyor.
Oyunun iOS versiyonuna ait görüntülere aşağıdan göz atabilirsiniz. Android’de grafikler muhtemelen daha iyi olacaktır, hatta GTA 3′te olduğu gibi modifiye edilebilecektir.

ismuail

ismuail

Üye
Neo v kasarmı sizce ?

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
İos'un gözünü seveyim 4 gündür oynuyorum oyun fena değil çıktımı sizde indirin.

PriZm

PriZm

Üye
inşallah gta 3 teki gibi optimizasyon problemi olmaz.yoksa bu oyunun eskiden hastasıydım :)

İncİnat

İncİnat

Üye
galaxy tab 10.1 de nasıl olur acaba?? :)

atoubo

atoubo

Üye
bu tür oyunları telefonda oynamaıy sevmiyorum ya ama NOTEDE iyi gider

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bu oyunu bilgisayarda oynuyom hala :D

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
cidden harika bir oyun apple storede gördüğümde merakla android markete ne zaman gelecek diye bekliyordum inşallah bizim telefon ekran çözünürlüğüne de uyumlu olurda bizde yükleriz yoksa beklemeye devam

ismuail

ismuail

Üye
Neo v kasarmı biri cevap versin ya :)

Revolution X

Revolution X

Üye
Galaxy Ace ' de calısırsa on numara olr bnce :)

aleranol

aleranol

Üye
oyun geldimi? İndiren varmı?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
gelmedi

bursa1616

bursa1616

Üye
hastasıyızzzzzz

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
nostalji olsn diye bir daha bitirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt