Android için Google Chrome...İceri gir...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blacktalon

blacktalon

Üye
maxthon tarayıcı kullanıyorum gayet güzel ve galiba türk yapımı

enes122

enes122

Üye
google chrome mu ? android isletim sistemini zaten google uretiyo kendi tarayicisi da google chrome un android versiyonu olarak sayilabilir.
ben kendi tarayicisini firefox uretiyo diye biliyodum yanlis biliyomusum heralde

klongs

klongs

Üye
her marka kendi uretiyor google la alakasi yok

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
her marka kendi uretiyor google la alakasi yok
Hocam dediğiniz doğru olabilir ama bazı telefonlar hatta çoğu google ile ortak çıktığı için ve android de google dan geldiği için google yapıyor bence...

klongs

klongs

Üye
Hocam dediğiniz doğru olabilir ama bazı telefonlar hatta çoğu google ile ortak çıktığı için ve android de google dan geldiği için google yapıyor bence...

google un payı var ama google chrome değil google chrome olsa chrome beta markette olmazdı

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
google un payı var ama google chrome değil google chrome olsa chrome beta markette olmazdı
Bende o yüzden bu konuyu açtım google chrome beta var ve hiç hoş değil ben beğenmedim siz beğendiniz mi bilmiyorum ama bence kötü bir tarayıcı...

klongs

klongs

Üye
ben sadece barafranca oyununa girerken kullanıyorum dolphin ve kendi tarayıcısından barafrancaya girince bsapıtıyor normalde hep dolphin kullanıyorum bence en iyisi dolphin

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece barafranca oyununa girerken kullanıyorum dolphin ve kendi tarayıcısından barafrancaya girince bsapıtıyor normalde hep dolphin kullanıyorum bence en iyisi dolphin
Konuya yapılan yorumdan dolayı bende dolphin' i inceledim ve çok güzel bir tarayıcı şu an kullanmaktayım...Bence en iyisi hem şık hem hızlı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt