çok mu kötüSabah baktım ve şunu söyleyebilirim. Futbol oyunu ve internet olmadan oynanmıyor, üstelik uygulama içi satın alması var. Fifa'da olsa benim için aynı olurdu. Bir futbol oyununu nasıl batırırlar görüyoruz. Boyutu da 1.5 gb imiş.
bencede play store çöplükİşte olduğum için mobil veri ile o kadar büyük dosyayı indirmek istemedim. Oyunu denemedim ama indirip baksam bile ne olduğu belli. Futbol oyununu bile internet olmadan oynayamadıktan sonra ben ne yapayım ? Adamlar artık normal oyun diye bir şey yapmıyorlar. Google'in acil premium oyunlara el atması şart. Play store çöplükten başka bir şey değil.
Pes 2017 gayet güzel. Bu oyun zaten myclub. Yani online oynanıyor sadece.İşte olduğum için mobil veri ile o kadar büyük dosyayı indirmek istemedim. Oyunu denemedim ama indirip baksam bile ne olduğu belli. Futbol oyununu bile internet olmadan oynayamadıktan sonra ben ne yapayım ? Adamlar artık normal oyun diye bir şey yapmıyorlar. Google'in acil premium oyunlara el atması şart. Play store çöplükten başka bir şey değil.
Ben güzel değil demedim ama böyle olması hiç iyi değil. Yapacaklarsa adam gibi futbol oyunu yapsalarmış. Ben bir maç yapıcam diye sürekli netim bağlı mı olacak? Ben pesi ezelden beri sevmiyordum zaten. Pes 2011 fena değildi. Ama içinde free to play olan ve internetsiz çalışmayan bir futbol oyunu. NBA 2K17'yi örnek alsınlar.Pes 2017 gayet güzel. Bu oyun zaten myclub. Yani online oynanıyor sadece.
NBA çok sorunlu yani mobilde. İos da bile kasıyorBen güzel değil demedim ama böyle olması hiç iyi değil. Yapacaklarsa adam gibi futbol oyunu yapsalarmış. Ben bir maç yapıcam diye sürekli netim bağlı mı olacak? Ben pesi ezelden beri sevmiyordum zaten. Pes 2011 fena değildi. Ama içinde free to play olan ve internetsiz çalışmayan bir futbol oyunu. NBA 2K17'yi örnek alsınlar.
Konami AdamdırYa olabilir ama adamlar en azından düzgün oyun yapıyorlar ne olursa olsun. Paragöz bir şirket değil.
Konami firmasının öyle çok ahım şahım oyunları yok ki? Pes serisi dışında Hideo Kojima'nın yaptığı MGS serisi vardı. Hideo Kojima ile de zaten yollarını ayırdılar. Pes her sene daha da gerileyen bir oyun. Kaybettikleri lisansların haddi hesabı yok. Konami'nin yıllar önce ps2'ye çıkardığı TMNT oyunları vardı. Onlar da fena değildi.Konami Adamdır
Konami aslında iyi oyunlar yapıyor ancak oyunlarında hep bir şey eksikKonami firmasının öyle çok ahım şahım oyunları yok ki? Pes serisi dışında Hideo Kojima'nın yaptığı MGS serisi vardı. Hideo Kojima ile de zaten yollarını ayırdılar. Pes her sene daha da gerileyen bir oyun. Kaybettikleri lisansların haddi hesabı yok. Konami'nin yıllar önce ps2'ye çıkardığı TMNT oyunları vardı. Onlar da fena değildi.
spikeri nerden indiriyozKontrollere alışması biraz uzun sürebilir. Ayrıca spiker dosyasını da ayrı indiriyor sun 245 mb
valla dun bir kere oynadık kurcalarken buldumspikeri nerden indiriyoz
deniycem Saol spikersiz olmuivalla dun bir kere oynadık kurcalarken buldum
Settings extras commentary download
yapistir helal tam bn yazmaya geliodumİron Blade Çıktı
Oyunun Boyutu 1.90 GB![]()
deneyen varmi iyumi?Oyunun boyutu çok fazla oyunu denemedim ama yine gameloft kullanıcıları paraya yönlendirecektiryapistir helal tam bn yazmaya geliodumdeneyen varmi iyumi?

Ha Hero Of Sparta oynamışsın ha bunu oynamışsın ne farkeder. İkisinin de birbirinden farkı yok.Oyunun boyutu çok fazla oyunu denemedim ama yine gameloft kullanıcıları paraya yönlendirecektir![]()