ibrahimbüyükdemir
Üye
Oyunu denediniz mi ?Ha Hero Of Sparta oynamışsın ne farkeder. İkisinin de birbirinden farkı yok.![]()
Oyunu denediniz mi ?Ha Hero Of Sparta oynamışsın ne farkeder. İkisinin de birbirinden farkı yok.![]()
Sadece Symbian olanı oynadım ve bitirdim.Oyunu denediniz mi ?

Bende denemedim yakında denerim inşallahiron blade assasins creed hero of sparta karisimi bisey wifi bulunca deneyecm
Hero Of Sparta normal hikayesi olan bir oyundu. Devamı da çıktı. Ama biz göremedik Gameloft'un sayesinde. İron Blade gördüğüm kadarı ile dövüş ağırlıklı bir oyun. Hero of Sparta ile yakından uzaktan alakası yok. Telefonum yine herzamanki gibi bu oyunu da desteklemiyor.Ha Hero Of Sparta oynamışsın ha bunu oynamışsın ne farkeder. İkisinin de birbirinden farkı yok.![]()
Gameloft'un yaptığı oyunlar hep o tarzda oluyor zaten.Hero Of Sparta normal hikayesi olan bir oyundu. Devamı da çıktı. Ama biz göremedik Gameloft'un sayesinde. İron Blade gördüğüm kadarı ile dövüş ağırlıklı bir oyun. Hero of Sparta ile yakından uzaktan alakası yok. Telefonum yine herzamanki gibi bu oyunu da desteklemiyor.
Gameloft'un her oyunu oGameloft'un yaptığı oyunlar hep o tarzda oluyor zaten.
Gameloft'un bütün oyunları o tarzda mı? Ben sana Symbian'dan bu zamana kadar yaptıkları bütün oyunları yazarım. Toplasan 2 ya da 3 tane oyunları orta çağ döneminde geçiyor.Gameloft'un yaptığı oyunlar hep o tarzda oluyor zaten.
Nasıl desteklenmiyor benimki sizin telefonunuz ile hemen hemen aynı benimki destekliyorHero Of Sparta normal hikayesi olan bir oyundu. Devamı da çıktı. Ama biz göremedik Gameloft'un sayesinde. İron Blade gördüğüm kadarı ile dövüş ağırlıklı bir oyun. Hero of Sparta ile yakından uzaktan alakası yok. Telefonum yine herzamanki gibi bu oyunu da desteklemiyor.
Bakalım EA Games belki Konami'ye Karşı İyi Bir FIFA oyunu yaparPes 2017 indirdim biraz oynadim dili türkçe olmaması birde ben futbol oyununda en çok lig olmasını isterim oda zor artık iyi oyun yok bu sefer
Ya her türlü çalıştırır da desteklemiyor diye yazıyor. Sırf bu yüzden İphone alıcam.Nasıl desteklenmiyor benimki sizin telefonunuz ile hemen hemen aynı benimki destekliyor
iyiki indirmemisimIron blade tırt çıktı

Grafikler yine çok yüksekGameloft Dead Rivals Trailer Cok Yakinda
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen o kadar geercekki kartondan yapmislar grafikleriGrafikler yine çok yüksek![]()