Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Gta sa bence daha güzel. :hmmm
Şu anda kadar çıkan hiçbir GTA oyunu San Andreas'ın yerini tutamadı. Ben ps2 de defalarca bitirdim. Telefonumda oynadım ama telefonda çok kolaydı. Hiç zorlanmadan bir iki günde yarısını bitirmiştim oyunu. Ps2'deki o zorluk, hele ki uçak eğitimi bölümünde uçak kullanmayı öğreneceğim diye ettiğim küfürlerin verdiği hazzı hiçbir oyundan almamıştım.

• Beğen
Tepkiler: AIS

AIS

AIS

Üye
Shadowgun legends ağustosta çıkıyor

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior
AIS

AIS

Üye
o kadar geç değil bence Haziran sonu bekliyorum bn
Bir yabancı sitede yazılmış. O yüzden yazdım bekleyip görücez. Zaten fark etmez iyi oyun olsun ne zaman çıkarsa çıksın
Payday crime war bu yıl sonu tanıtılacaktır. Oyun çıkış tarihi henüz bilinmiyor

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
oha ben şok :D

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Oyun yapımcılarının artık Android'e özel yapımlar çıkarması gerekiyor. İos'ta zaten yeterince sağlam yapımlar var. Mobil oyuncular toplanıp birlik olup şikayet etseler oyun şirketleri her türlü geri vites atmak zorunda kalacaklardır. Hero Of Sparta 2'nin olduğunu yeni açtığım konuyu düzenlerken gördüm. Arkadaş Bada Os'a çıkardığın oyunu neden Android'e çıkarmazsın?

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS

Cadillac34

Üye
Oyun yapımcılarının artık Android'e özel yapımlar çıkarması gerekiyor. İos'ta zaten yeterince sağlam yapımlar var. Mobil oyuncular toplanıp birlik olup şikayet etseler oyun şirketleri her türlü geri vites atmak zorunda kalacaklardır. Hero Of Sparta 2'nin olduğunu yeni açtığım konuyu düzenlerken gördüm. Arkadaş Bada Os'a çıkardığın oyunu neden Android'e çıkarmazsın?
Yakalayıp dövelim mi? sopa: Hero Of Sparta'yı iyi ki oynamışım.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir, TheLastWarrior ve AIS
AIS

AIS

Üye
Android ile kim uğraşacak ya. Zaten para kazanıyorlar. Kendilerini yormaya gerek yok. :hmmm. İos kullanıcıları az olduğu için ve ücretsiz olmadığı için iyi oyunları çıkarıyorlar. Android de ücretli oyunları ücretsiz indiriliyor o yüzden yapmazlar.

• Beğen
Tepkiler: KomiserMemoli_12 ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Android marketi çöplük zaten. Dünya kadar free to play oyun var. Yüzde doksanı gereksiz ve boş. O yüzden yakında bende İos'a geçiş yapıcam ve premium oyunları oynıcam.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Android marketi çöplük zaten. Dünya kadar free to play oyun var. Yüzde doksanı gereksiz ve boş. O yüzden yakında bende İos'a geçiş yapıcam ve premium oyunları oynıcam.
Valla Ovi Store Daha İyiydi Play Store'dan

• Beğen
Tepkiler: Cadillac34 ve AIS
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Angry Birds Evolition Ön Kayıtta Zevkli Biseye bneziyi

• Beğen
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Sorun işletim sisteminde değil. Sorun oyun yapımcıları
Kardeşim şimdi şöyle düşün. Tek bir sisteme mi oyun yapmak daha kolay yoksa milyonlarca cihazı kullanan bir sisteme mi oyun yapmak? Onlara da hak vermek gerekiyor. Bir dünya küfür hakaret yiyorlar. Acımasızca eleştiriyoruz adamları neden bu platforma oyunu çıkartmıyorsunuz diye. Ayrıca biz para vermeden bedavaya oynuyoruz oyunları. Adamların emeklerini çöpe atıyoruz.

• Beğen
AIS

AIS

Üye
Kardeşim şimdi şöyle düşün. Tek bir sisteme mi oyun yapmak daha kolay yoksa milyonlarca cihazı kullanan bir sisteme mi oyun yapmak? Onlara da hak vermek gerekiyor. Bir dünya küfür hakaret yiyorlar. Acımasızca eleştiriyoruz adamları neden bu platforma oyunu çıkartmıyorsunuz diye. Ayrıca biz para vermeden bedavaya oynuyoruz oyunları. Adamların emeklerini çöpe atıyoruz.
Bende onu yazdım zaten. Ama bazıları işletim sisteminde sorun olduğunu yazıyor. Bende farklı olduğunu yazdım.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Neyse abi bir şey olmazsa birazda ios'ta takılıcaz bakalım. Zaten Android ekosistemi böyle gittiği sürece daha çok premium oyunu ios'a çıkartırlar.

• Beğen

Üst Alt