ibrahimbüyükdemir
Üye
Oyunda Kasma Sorunu Varmı ?Pes 2017 tekrar kurdum joystick gyzel olmus ama spiker yok taraftar sesi gelio sadece real madrid ve juventus yok iki tkim final oynuyolar UCL'de oyunda yok galatasary yok fb yok![]()
Oyunda Kasma Sorunu Varmı ?Pes 2017 tekrar kurdum joystick gyzel olmus ama spiker yok taraftar sesi gelio sadece real madrid ve juventus yok iki tkim final oynuyolar UCL'de oyunda yok galatasary yok fb yok![]()
S7de akiyo tek takilma gormedim akiciOyunda Kasma Sorunu Varmı ?
Ben realciyim onu secicektim yokDaha ne istiyorsun?![]()
Oyunda Düzenleme Modu Var Mı ?S7de akiyo tek takilma gormedim akici
Ben realciyim onu secicektim yok
Duzenleme derken ?Oyunda Düzenleme Modu Var Mı ?
Pes 2018 Resmi Olarak Duyuruldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Takım ismi falan formaDuzenleme derken ?
Takim ismi stat ismi duzenleme var oyuncu ismi duzeltmeye daha denk gelmedim forma duzeltme yok orjinal lisanli takim oyuncu formalar zaten duzeltme istemiyoTakım ismi falan forma
Konuyla Alakası Yok
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pes 2018 Barcelona Trailer
Oyuna Real Madrid Gelmiş![]()
Real Madrid ismi MD white olarak geçiyorS7de akiyo tek takilma gormedim akici
Ben realciyim onu secicektim yok
Md White Ne be bakım bi bu arada 1.01 sürümü cikmisReal Madrid ismi MD white olarak geçiyor
Bak real madridin ismi öyle geçiyorMd White Ne be bakım bi bu arada 1.01 sürümü cikmis
Var zaten ama beta sürümüPlay Store'da ne zaman olacak pes 2017
Bu ay sonuPlay Store'da ne zaman olacak pes 2017

Aynen lisan olmadığı için öyle ps4 de bile isimleri öyleBu ay sonu
Juventusa pm black white heralde![]()
Neyse böylede iyi boşver resmi lisans nie almamışlar anlamadimAynen lisan olmadığı için öyle ps4 de bile isimleri öyle
Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu DeğilNeyse böylede iyi boşver resmi lisans nie almamışlar anlamadim
Galaxy On Fire 3 ayayinlandi
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O zaman sende yeni telefon al.Cihazınız Bu Sürümle Uyumlu Değil![]()

Valla telefonum daha 1 senelik bu oyun yapımcılarını anlamıyorum nasıl bir oyun geliştiriyorlar anlamadım gitti...O zaman sende yeni telefon al.![]()
Sana 3210'umu vereyim onunla oyna bari.Valla telefonum daha 1 senelik bu oyun yapımcılarını anlamıyorum nasıl bir oyun geliştiriyorlar anlamadım gitti...

Olur Valla hemen almalıyımSana 3210'umu vereyim onunla oyna bari.![]()