TheLastWarrior
Üye
Ainen goruntulerini paylastim yukarda var joystick gelmis on numara oyun gelioPes 2017 kontroller
Yani Alternatif Bir Oyun Gelecek
Ainen goruntulerini paylastim yukarda var joystick gelmis on numara oyun gelioPes 2017 kontroller
Yani Alternatif Bir Oyun Gelecek
Konami Mobile de EA'yı Geçecektir Ben Umutluyum İnşallah Takım Düzenleme Menüsüde Vardır Takım DüzenlerizAinen goruntulerini paylastim yukarda var joystick gelmis on numara oyun gelio
Telefonunuz J7 Galiba Benimki Lenovo A7000 Telefon Özelliklerimiz Çok Aynı İşlemci ve Kamera Hariç Sizin Cihazınızda Süper Mario Run Desteklenmkyorken Bende Görünüyor Enteresan Bende de Bu Telltale Games'in yeni oyunları desteklenmiyor Birde Gangster New Orleans yok bende ama Gangster Güncelleme İle Uyumluluk Sorunu ÇözeceklerSuper Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik
Hepsi gelir guncellemeyle tr dil ve tr ligide gelirse birak ea birak firstouch dream legue felan kalmazKonami Mobile de EA'yı Geçecektir Ben Umutluyum İnşallah Takım Düzenleme Menüsüde Vardır Takım Düzenleriz
Konami Lisans Sorunu Giderildi Diyor Ama Nasıl Giderdi Oyun Gelsin Anlarız Bu Arada Dream League Bana Göre Çok Basit ve Saçma Bir Oyun Oyun O Kadar Kolay ki United'a 8 attığımı bilirim sonrada sildim zaten birdahada yüklememHepsi gelir guncellemeyle tr dil ve tr ligide gelirse birak ea birak firstouch dream legue felan kalmaz
Adaletin şafağı filminden sahneler mi varAinen cok sacma yok stat gelistir yok oyuncu gelistir cok kolay gol atiliyor
Injustice 2'nin story modu cok iyi film sahneleriyle birebir ayni
Izlemedim o filmi ya ben marvelciyim dcnin eski filmlerini seviyordum bn nolan gittikten sora dcyi biraktimAdaletin şafağı filminden sahneler mi var
Biz arkadaşımla sinemada izledik o filmi. Bazı yerlerde mantık hataları vardı ama genel itibari ile güzel bir filmdi. Spoiler vermeyeyim izle gör.Izlemedim o filmi ya ben marvelciyim dcnin eski filmlerini seviyordum bn nolan gittikten sora dcyi biraktim
Story modu criptondan baliyor
Christopher Ve Cristian Bale gittikten sora biraktim dcyi en son suicide squadi izledim cok durgundu kopuk sahneler vardiBiz arkadaşımla sinemada izledik o filmi. Bazı yerlerde mantık hataları vardı ama genel itibari ile güzel bir filmdi. Spoiler vermeyeyim izle gör.
Daredevili tek gecerimAgents Of Shield hayranıyım. Bi oyunu olsa ne giderdi ama![]()
ona başlama fırsatım olmadı en yakın zamanda inşallah. şimdi sıramda agent carter ve supergirl varDaredevili tek gecerim

Bence daredevili en basa al ikisindende iyiona başlama fırsatım olmadı en yakın zamanda inşallah. şimdi sıramda agent carter ve supergirl var![]()

Daha ne istiyorsun?Pes 2017 tekrar kurdum joystick gyzel olmus ama spiker yok taraftar sesi gelio sadece real madrid ve juventus yok iki tkim final oynuyolar UCL'de oyunda yok galatasary yok fb yok![]()