AIS
Üye
Sen o sayfada ettikleri küfürleri bir okusan.![]()

Sen o sayfada ettikleri küfürleri bir okusan.![]()

Hangi sayfa ?Sen o sayfada ettikleri küfürleri bir okusan.![]()
link verirmisiniz ?Dün öyle nette gezerken denk geldi. Akşama linki paylaşırım. Ya da Modern Combat 5 blackberry yazın kendi uygulama sayfasında görürsünüz.Hangi sayfa ?link verirmisiniz ?
Injustice 2 iOS için Çıktı Android için Çok Yakında Play Store'da Ön Kayıtta
Yeni çıktı, eski simsle alaksı yok.Valla kendimi bildiğimden beri futbol oyunlarını pek sevmem oynanam da. Ama bir futbol oyununa bile paralı içerik koymaları çok saçma. Gerçi fifa 12 de de vardı aynı muhabbet.
Bu hangi sims? Yeni mi çıktı yoksa daha önceden var mıydı? Ben N8 de oynamıştım biraz güzeldi.
Şu playstoreda freetoplay olan oyun mu?Yeni çıktı, eski simsle alaksı yok.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
freetoplay başka oyun, bu yenisi..Şu playstoreda freetoplay olan oyun mu?
Anladım çokta gerekliydi ya neysefreetoplay başka oyun, bu yenisi..

Orasıda ayrı tabiAnladım çokta gerekliydi ya neyse![]()
![]()
![]()

TesekurlerInjustice 2 Çıktı Şu Anda Play Store'da indirilebilir
Injustice 2 s7 gibi cihazda kasim kasim kasiyo indirmez olaydimSuper Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik
ama guncellemeyle sorunu cozup daha iyi hale getirrler daha yeni oyunTelefon markanız nedir ?Super Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik
İnjustice 2 Nerdeyse 10 kere denedim bir türlü inmiyor Play Store'da %99 geliyor yükleniyor diyor bekliyorum sonra tekrar %1 den başlıyorPes 2017 on kayitta Magazada Gozuktu!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Injustice 2 s7 gibi cihazda kasim kasim kasiyo indirmez olaydimama guncellemeyle sorunu cozup daha iyi hale getirrler daha yeni oyun
Guzel olcak joystick olayini cozmuslersePES 2017'den Umutluyum
Bn indirdim yanliz cok kasiyo optimizasyon sorunlari var vpn programyla indirmeyi dene brnde asphalt 8 de %85 e geliyodu indirmiyodu vpnle turkiye serverina baglanip indirdimTelefon markanız nedir ?
İnjustice 2 Nerdeyse 10 kere denedim bir türlü inmiyor Play Store'da %99 geliyor yükleniyor diyor bekliyorum sonra tekrar %1 den başlıyor
Yok strateji oyunu gelcek betasi markette olacaktiTITANFALL İptal Edlimiş
Pes 2017 kontrollerGuzel olcak joystick olayini cozmuslerse
Bn indirdim yanliz cok kasiyo optimizasyon sorunlari var vpn programyla indirmeyi dene brnde asphalt 8 de %85 e geliyodu indirmiyodu vpnle turkiye serverina baglanip indirdim
Yani Alternatif Bir Oyun GelecekYok strateji oyunu gelcek betasi markette olacakti