Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Hangi sayfa ? :D link verirmisiniz ?
Injustice 2 iOS için Çıktı Android için Çok Yakında Play Store'da Ön Kayıtta
Dün öyle nette gezerken denk geldi. Akşama linki paylaşırım. Ya da Modern Combat 5 blackberry yazın kendi uygulama sayfasında görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
turancen

turancen

Üye
Valla kendimi bildiğimden beri futbol oyunlarını pek sevmem oynanam da. Ama bir futbol oyununa bile paralı içerik koymaları çok saçma. Gerçi fifa 12 de de vardı aynı muhabbet.

Bu hangi sims? Yeni mi çıktı yoksa daha önceden var mıydı? Ben N8 de oynamıştım biraz güzeldi.
Yeni çıktı, eski simsle alaksı yok.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ibrahimbüyükdemir ve AIS
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
EA gereksiz saçma sapan oyunları androidte getireceğine, İOS'a çıkardığı oyunları bir getirsin önce. SHIFT 2, Fifa 13, Bioshock vb.

• Beğen
Tepkiler: AIS
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Injustice 2 Çıktı Şu Anda Play Store'da indirilebilir

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Super Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik

• Beğen
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Pes 2017 on kayitta Magazada Gozuktu!

Super Mario Run u storedan indirebiliyordum yeni güncelleme sonrası uygulama uyumlu değil diyor. Injustice 2 de çıkmıyor store da. O da uyumsuz herhalde. Ben bu oyun yapımcılarını anlamıyorum amk. 1000 lira boşa mı para verdik
Injustice 2 s7 gibi cihazda kasim kasim kasiyo indirmez olaydim :D ama guncellemeyle sorunu cozup daha iyi hale getirrler daha yeni oyun

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
Telefon markanız nedir ?
Pes 2017 on kayitta Magazada Gozuktu!

Injustice 2 s7 gibi cihazda kasim kasim kasiyo indirmez olaydim :D ama guncellemeyle sorunu cozup daha iyi hale getirrler daha yeni oyun
İnjustice 2 Nerdeyse 10 kere denedim bir türlü inmiyor Play Store'da %99 geliyor yükleniyor diyor bekliyorum sonra tekrar %1 den başlıyor

• Beğen

mparlak105

Üye
GM 5 plusa yükledim mortal kombat x e çok benziyor

• Beğen
Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
PES 2017'den Umutluyum

• Beğen
Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
PES 2017'den Umutluyum
Guzel olcak joystick olayini cozmuslerse
Telefon markanız nedir ?

İnjustice 2 Nerdeyse 10 kere denedim bir türlü inmiyor Play Store'da %99 geliyor yükleniyor diyor bekliyorum sonra tekrar %1 den başlıyor
Bn indirdim yanliz cok kasiyo optimizasyon sorunlari var vpn programyla indirmeyi dene brnde asphalt 8 de %85 e geliyodu indirmiyodu vpnle turkiye serverina baglanip indirdim

• Beğen
ibrahimbüyükdemir

ibrahimbüyükdemir

Üye
TITANFALL İptal Edlimiş

• Beğen

Üst Alt