Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Sponsorlu Bağlantılar

Cadillac34

Üye
O zaman benim bitiremediğim oyunları da bitir bari. :D

AIS

AIS

Üye
Pes 2017 Google Play'de Ülkemizde İndirmeye Açık Değil Daha Oyun Görsellerinden Joystick olmadığı gözüküyo :hmmm inşallah gelir

Ben oynuyorum joystick yok

Cadillac34

Üye
Joystickle nasıl oynuyorsunuz? Ayrı bir aparat mı var? :hmmm

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
Market sürümü bi gelsinde altına doldururlr zaten joysitck yok die belki güncellemeyle eklerlrr
Mutant Football League (DİGİTAL DREAMS)

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Bu da free to play olur.

AIS

AIS

Üye
Mobilde genelde free to play oyunlar oluyor ama son zamanlar rockstar bu olayı değiştirmek istiyor. Pc ve ps oyunlarını mobile getiriyor. Rockstarın yeni oyunu max payne 2 veya l.a noire olacak

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Rockstarın tek yaptığı eski oyunlarını mobile çıkarmak o kadar. Zaten ps2 de veya psp'de oynadığın oyunlar adamlar onları bi de para ile sana satıyorlar. 12 sene önce çıkmış olan San Andreas'ı hala para ile satıyor adam ben ne yapayım bu saatten sonra San Andreas'ı ps2 de defalarca bitirmişim. Önemli olan yeni şeyler yapmak. Mesela Lego Harry Potter çok rezil bir oyun psp'de bitirmiştim çok kötü bir oyun. Şirketlerin artık mobil platforma gerçekten de sağlam oyunlar yapmaya başlaması lazım. Onların tek derdi insanlardan ne kadar çok para sömürürsek o kadar kardır. Ben Rockstar'ın oyunları kötü demiyorum ancak yeni oyunlar yeni yapımlar lazım. Ps2'den sonra çıkan tüm ps sürümlerinde hep geriye dönük sistemi var. Yeni oyundan çok eski oyunları oynatıyorlar. Ps3'teki oyunların çoğu ps2'deki oyunların remakesi.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
zamanla gelecektir

Üst Alt