Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

gameloft eskiye biz deliye...

Fakat Artık Gameloft ve Diğer Yapımcılar Bu Oyun İçi Satın Almadaki Paranın Kokusunu Aldılar Geri Dönmezler

Tepkiler: AIS
Orijinal PUBG Oynunu 2018'in Mart Ayında Android ve iOS için Çıkacak Oyun Pc'de ki gibi 8000Mx8000M Harita Olacak Oyun Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor...

Tepkiler: AIS ve TheLastWarrior
söz dizisinin oyunu çıkmış

Tepkiler: ibrahimbüyükdemir, AIS ve TheLastWarrior
PUBG Mobile

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hayatımda yaşadığım en heyecanlı ve stresli bir oyundu harita o kadar daraldı ki yapabilecek başka bir şeyim kalmadı ama iyi oyundu inşallah başka sefere birinci olurum...

Konu Sahibi
Bn gecen 7 kill yaptim 2.ci oldum solo modda oyna

Tepkiler: AIS ve ibrahimbüyükdemir
Yalan söylüyorlar. My city benim telefonda kasıyor.

Gameloft Modern Combat Versus Oynunu Steam Platformuna Getiriyor..

Windows 8 ve üstü olanlar oynar isteseler zaten. Counter Strike gibi bir oyun varken her şeyden para isteyen bir oyuna kim bakar? Windows 10 da biraz oynadım ve gerek grafikler gerekse oynanış olarak rezalet ötesi bir oyun.

Tepkiler: AIS ve Murat Alper
Windows 8 ve üstü olanlar oynar isteseler zaten. Counter Strike gibi bir oyun varken her şeyden para isteyen bir oyuna kim bakar? Windows 10 da biraz oynadım ve gerek grafikler gerekse oynanış olarak rezalet ötesi bir oyun.
Oyunu belli zamandır oynuyorum fakat hâlâ anlamadım oyunu Steam de de oyunu içi para olacaktır

Mobilde neyse pcde de o zaten. Adamların değişterecek hali yok. Ama başta counter strike olmak üzere pc de bu oyuna bin basan bir sürü oyun varken kimse kolay kolay bu oyunu oynamaz. Anca parası olanlar oynar. Oyun gerçekten kötü.

Bende beğenmedim kesinlikle iğrenç bir oyun modern combat 5 kesinlikle daha iyi

Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Pugb yeni oyun ici video