TheLastWarrior
Üye
Bune atkadas ya hala kosu oyunu yapiyolarPaddington Run Oyunu Çıktı
Link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bune atkadas ya hala kosu oyunu yapiyolarPaddington Run Oyunu Çıktı
Link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyun indirmiyor benim cihazın bile anlamadım gittiBen diyorum ya Gameloft artık oyun filan yapmasın. Direk kepenkleri indirsinler. Çünkü adamlar oyun yapmıyorlar insanlarla dalga geçiyorlar.

Evet bende de hata verdi. Düşün artık oyunu bile yükleyemiyorsun.Oyun indirmiyor benim cihazın bile anlamadım gitti![]()
İlginç...Evet bende de hata verdi. Düşün artık oyunu bile yükleyemiyorsun.

Play storedaki yorumlara baktım da herkes beğenmiş. Arkadaş aynı oyundan milyon tane var zaten.İlginç...![]()

Gameloft'un başına geçmek istiyorum şu oyunlara bir el atarım bu ne ya beş para etmez oyunlarPlay storedaki yorumlara baktım da herkes beğenmiş. Arkadaş aynı oyundan milyon tane var zaten.![]()
Bu oyun zaten varPes Card Collection (Konami)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Olsun farklilik olsun istedimBu oyun zaten var![]()

Olsun farklilik olsun istedim![]()

Keske hd yapsaymisMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
FIFA Mobile 18 EA Games / EA Sports

Bu ultimate team sacmaligini fifa cikardi zaten adam akilli iki takimi gercek kadrolariyla mac yaptiramiyozFifa yine ultimate team mi? Neden normal oyununu yapmıyorlar ki.
Aslında Hepsinin Paraya İhtiyacı VarHala grid gelecek sene bitti. Ultimate Team yerine adam gibi normal oyun yapsınlar. Mesela iosta Fifa 13 mobile var androidtte yok. Fifa 18 i de sadece androidte çıkarsınlar. Pardon EA nin paraya ihtiyacı vardı unuttum.

Grid'den umudum kalmadıHala grid gelecek sene bitti. Ultimate Team yerine adam gibi normal oyun yapsınlar. Mesela iosta Fifa 13 mobile var androidtte yok. Fifa 18 i de sadece androidte çıkarsınlar. Pardon EA nin paraya ihtiyacı vardı unuttum.
Real Racing modlu apk ile oynayınca baya zevk verdiAslında Hepsinin Paraya İhtiyacı Var
Grid'den umudum kalmadı
ama çok çok uzun bir oyun. Bir süre sonra sıkıldım tabii. Neyse ben bugün tekrar kurayım modlu apkda oynayayım.