Öneri Android İçin Çıkması Planlanan HD Oyunlar ((GÖRSEL VE TRAİLER)) Sürekli Güncel!!

Valla hd olarak bi xenowerk oynuyom ne oyun içi satın alma var nede reklam tavsiye ederim
GEAR CLUB (GT SPRİT) İOS'A ÇIKTI ANDROİD ÇOK YAKINDA!
çıktı bile link

direk indirme linki yeni link

Son düzenleme:
Tepkiler: baskahmet
    Konu Sahibi
Zombie Anarchy Çıktı

ben gear clubı yükledim çok güzel oyun telim gm 5 +

Konu Sahibi
Zombie Anarhyde iyi
Fantastic Beats Ön Kayıtta Crinimal Case Benzeri Nesne Bulma Oyunu

Asphalt Extreme çıktı arkadaşlar link vermek istemedim yasak olabilir diye

Tepkiler: TheLastWarrior
    Konu Sahibi
ben gear clubı yükledim çok güzel oyun telim gm 5 +
Bnde yükledim gear club malesef durduruldu diyo sn nerden yükledin? S7 Cihaz
Gear club daha yayınlanmadı resmi sürümü yayınlansın asphalt felan hikaye olcak ituneste ilk yayınlandığı hafta editörün seçtikleri arasına girmiş oyun
Sonunda çalıştırdım gear clubu asphalt felan hikaye adamlar oyunda araba galerisi yapmışlar

Morpheuz

Üye
Güzel bir liste birde çıkanların interneti olup olmadıklarını belirtirseniz müthiş olacak Hevesle indirip internet yok diye oynayamadığım oyun çok oldu da

Tepkiler: TheLastWarrior
    Konu Sahibi
Güzel bir liste birde çıkanların interneti olup olmadıklarını belirtirseniz müthiş olacak Hevesle indirip internet yok diye oynayamadığım oyun çok oldu da
ÇOGU İNTERNETLİ OYUNLAR BU ZAMANDA ARTIK NADİR OFFLİNE OYUN CIKIYO
GEAR CLUBU ÖNERİRİM ARKADSLAR COK GERÇEKÇİ YANLIZ YÜKSEK DONANIM İSTİYO S7'DE BİLE UFAK TAKILMALAR OLUYO

Tepkiler: KsmCN
ÇOGU İNTERNETLİ OYUNLAR BU ZAMANDA ARTIK NADİR OFFLİNE OYUN CIKIYO
GEAR CLUBU ÖNERİRİM ARKADSLAR COK GERÇEKÇİ YANLIZ YÜKSEK DONANIM İSTİYO S7'DE BİLE UFAK TAKILMALAR OLUYO
Gear Club da Need For Speed ile GT Racing karışımı bir şey olmuş.

AIS

Üye
Google playde yokmuş

Konu Sahibi
bide pes 17yi yüklüycemde joystick olayı yüzünden yüklemiyom market sürümünü bkliyom joystick desteği gelir belki
Google playde yokmuş

bu arada android 4.3 üzeriymiş