Elektr0
Üye
-
Konu Sahibi
-
Her karsiniza cikan her seyi kurmazsaniz sorun olmaz.
emniyette diyecekki başbakan gibi adamsın dur engelleyelimevet herşeyi kurmassanız sorun olmaz telefonun neden kim tarafından dinleniyor isa emniyete başvurmalısın herkes tarafından dinlenilebilir kötü şeylerde olabilr....
emniyette diyecekki başbakan gibi adamsın dur engelleyelim
Hem o uygulamalarin size ne zarari varki arkadas unlu biri degilsin, buyuk bir is adami degilsin, siyasetci degilsin alt tarafi kiz arkadasinla 2 askim maskim lafini arsivleyecek o kadarbu kadar kasmayin kendinizi zaten tum telefonlar dinleniyor
devlet tarafından dinlenmesi ayrı mesela örnek benim senin telefonu dinlemem ve arşivlemem ayrı mesele dostum + olarak konu ile fazla bir alakası yok sadece android teki zararın derecesini anlayın diye yazdım... illa önemli bir kişilik olunca mı oluyor bu işlerr hiç yaşamayak o zaman ???
----------Eklendi @ 02:34:42 ---------- Yazıldı @ 02:28:04 ----------
Google android marketteki zararlı olan yazılım uygulama felan bir kaldırsın tamamdır.. bir denetim yapsın.. öle bu işleri bilen 3. şahsın yaptıgı uygulamaları felan kontrol etsin...bir testen geçirsin... yanı ben mesela rockplayer indirdim izin verdiğim yerlere bakın ''Telefon görüşmeleri'' yazıyor turuncu renkte birde ! ünlem var ki sanki yüksek gerilim hattı varda yaklaşma çok tehlikeli demiş gibi...
@nonamex her önünüze geleni kurmayın derken biraz saçma olmuyor mu bunlar markette var ki konuyu açan arkadaşımızda belirtmiş marketi açınca istediği izinler garip!! Sadece günümüzden geriye gidin ve google ın ne kadar büyüdüğüne bakın etrafımızı sarmaya başladı iyi düşünün bence neden böyle ücretsiz hizmetler sunduğunu
----------Eklendi @ 21:29:05 ---------- Yazıldı @ 21:16:52 ----------
ve buyrun androidin ne kadar açık kaynak olduğunu görün hep savunduğunuz tarafı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kağıt üzerindeki birinciliklere bakmıyorum, bir kere öyle bir hata yapıp N8 aldım zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?