RowneSM Üye Android alalı 1 ay falan oldu ama n97 miniyide özledim tabi istediğim türden değişiklikler yapıyordum
Android alalı 1 ay falan oldu ama n97 miniyide özledim tabi istediğim türden değişiklikler yapıyordum
ka_za Üye haydaravısyon' Alıntı: andorit hasta diye okudum Genişletmek için tıkla ... Bende bu ne böyle diye girdim
haydaravısyon' Alıntı: andorit hasta diye okudum Genişletmek için tıkla ... Bende bu ne böyle diye girdim
TheMadness Üye Metalist_Angel' Alıntı: Napicam kernel mi portlicam rommu yapicam Genişletmek için tıkla ... Kernel zor iş bulaşma
Metalist_Angel' Alıntı: Napicam kernel mi portlicam rommu yapicam Genişletmek için tıkla ... Kernel zor iş bulaşma
Metalist_Angel Üye Konu Sahibi TheMadness' Alıntı: Kernel zor iş bulaşma Genişletmek için tıkla ... o assembly ve c++ istiyor bende sadece c++ var oda temel seviyede zaten yapamam
TheMadness' Alıntı: Kernel zor iş bulaşma Genişletmek için tıkla ... o assembly ve c++ istiyor bende sadece c++ var oda temel seviyede zaten yapamam