android hakkında görüşler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serif55

serif55

Üye
İos stabil android değil diyen arkadaşlar hâlâ olayın özünü kavrayamamış mı yoksa kavramakmi istemiyor anlayamadım. İos şu anda yeni çıkan 5s ve 5c ile birlikte 7 tane iphone için optimize ediliyor, diğer yandan androidde bu yüzlerce cihaz için optimize ediliyor hemde sürüm farkları olarak. Bu kullanıcının sorunumu tabiki hayır ama simdi kalkıpta bunları bile bile ios daha stabil kasmiyor oynatıyor hoplatiyor diyen insan cahil insandır kaldiki apple ın hiçbir cihazı öyle ucuzda değil birakinda 500 liralık androidli telefondan stabil olsun kasmasin. Son olarak eklemek istediğim birşey var bazılarınız fiyatından dolayı katilmayabilir benim dusunceme ama ios androidden stabil diyen birisi hayatında hiç htc one ve iphone5 i karşılaştırmalı olarak kullanmismi acaba sormak isterim.
Okuduğunuz için teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, Kanuni_1520, smh60 ve 4 diğerleri

-Emre

-Emre

Üye
Tüm yorumları okuyamadım, arkadasin sorununa yoneliyorum. Sen s3 miniyi orjinal romla kullaniyorsan tabi yavaş olur, bu androdin sorunu değildir. Samsung telefonları s4, s4 mini note ve note2 dışında orjinal rom ile kullanılamaz. Neyse şimdi bazıları android kasıyor, yavaş iphone bin kat iyi diyecek. Gidip armv6 işlemcili 512 mb ramli samsung bir telefonla karşılaştırilirsa haklı. Ama bir htc one karşılaştırın. Ip'un pert olduğu aşikar. Buna bir çok saçma engel de sebep olabilir.

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
Ya kardesim bende s3 mini kullanıcısıyım CM 10.1 attım krallar gibi kullanıyorum çalışmayan oyun uygulama yok kasma falanda yok gayet memnunum :) ios seven iphone alsın burda fan gösterisi yapmayın

• Beğen
Tepkiler: -Emre

Neagf

Üye
Tüm yorumları okuyamadım, arkadasin sorununa yoneliyorum. Sen s3 miniyi orjinal romla kullaniyorsan tabi yavaş olur, bu androdin sorunu değildir. Samsung telefonları s4, s4 mini note ve note2 dışında orjinal rom ile kullanılamaz. Neyse şimdi bazıları android kasıyor, yavaş iphone bin kat iyi diyecek. Gidip armv6 işlemcili 512 mb ramli samsung bir telefonla karşılaştırilirsa haklı. Ama bir htc one karşılaştırın. Ip'un pert olduğu aşikar. Buna bir çok saçma engel de sebep olabilir.
Dostum sen her ne kadar inkar etsende performans bakimindan ios her zaman ondedir. İp5 en agir oyunlari 60fps sabit bir sekilde oynarken diger ust seviye cihazlarda fps dusmesi yasaniyor. Bunun sebebi ios ile androidin kodlama dillerinin farkli olmasi. İstedigin kadar root, rom tweak script kur gene lag yaşarsin. Tabi bunun tek suçlusu android değil. Geliştiricilere de buyuk iş düşüyor fakat onlar androidi onemsemiyor. Bir uygulama guncelliyorlar uygulama kullanilamaz hale geliyor. Zaten iyi optimize de edilmemis oluyor.

smh60

smh60

Üye
Hangi programda lag yaşarım söylermisin :)

smh60

smh60

Üye
9 uygulama 6 oyun var cihaz sorunsuz

• Beğen
Tepkiler: serif55
smh60

smh60

Üye
Vay be :D

maktama

maktama

Üye
İos stabil android değil diyen arkadaşlar hâlâ olayın özünü kavrayamamış mı yoksa kavramakmi istemiyor anlayamadım. İos şu anda yeni çıkan 5s ve 5c ile birlikte 7 tane iphone için optimize ediliyor, diğer yandan androidde bu yüzlerce cihaz için optimize ediliyor hemde sürüm farkları olarak. Bu kullanıcının sorunumu tabiki hayır ama simdi kalkıpta bunları bile bile ios daha stabil kasmiyor oynatıyor hoplatiyor diyen insan cahil insandır kaldiki apple ın hiçbir cihazı öyle ucuzda değil birakinda 500 liralık androidli telefondan stabil olsun kasmasin. Son olarak eklemek istediğim birşey var bazılarınız fiyatından dolayı katilmayabilir benim dusunceme ama ios androidden stabil diyen birisi hayatında hiç htc one ve iphone5 i karşılaştırmalı olarak kullanmismi acaba sormak isterim.
Okuduğunuz için teşekkürler..

7 cihaz-700 cihaz, dediğin gibi benim sorunum değil. Örnek olarak:ben seçimimi yapıp android alıyorum. Saf stabilite üstünden konuşsak ios/windows phone seçerim, amadiğer olanaklar için android seçiyorum. Bu olanaklar stabilite bakımından androidi ios'un üstüne çıkartmaz. Bunu söylemek de doğruyu söylemektir, cahillik değil. Siz kendinize göre yararı bakımından bakmışsınız, saf stabilite olarak değil.

McLarenF1 Şahinden daha hızlıdır derken "ama şahin kaç para o kaç para, hem şahinin motoru ona göre güçsüz ama fiyatına göre iyi..vs vs" demek şahini McLaren ile aynı kefeye koydurtmaz, McLaren motoru sadece o arabaya özgü üretimdir(sallıyorum,örnek olarak), şahininki ise bilmem kaç tür tofaşta vardır. "mcLaren şahinden hızlıdır" dediğimizde de cahillik etmiş olmayız..

-Emre

-Emre

Üye
Ram doldukca cihaz yavaşlar mi? Neagf senden beklemezdim bunu. Sanirim benim romda değilsin :)

• Beğen
Tepkiler: smh60
smh60

smh60

Üye
İos daha iyi tamam ;)

serif55

serif55

Üye
Aslinda siz haklisiniz ben benim cihaza gore konusuyorum sanirim :oops: ama iosun androidden stabil oldugu gercegini degistirmiyor. :)
Genelleme yaparsak evet bu bir gerçek önceki mesajimdaki açıklamalarım haricinde benim için gerçeklik payı yok kendi görüşümdür katılan katılır katilmayanlada saygı çerçevesinde tartışırız tatlıya baglariz :)

Neagf

Üye
Ram doldukca cihaz yavaşlar mi? Neagf senden beklemezdim bunu. Sanirim benim romda değilsin :)
Hayir, belki geri donerim ama ;)
Genelleme yaparsak evet bu bir gerçek önceki mesajimdaki açıklamalarım haricinde benim için gerçeklik payı yok kendi görüşümdür katılan katılır katilmayanlada saygı çerçevesinde tartışırız tatlıya baglariz :)
Evet , neyse hayırlı geceler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt