best1905
Üye
-
Konu Sahibi
-
sana noluyor discoveryci note 2 de bile donmuş skype bilmeden konusma o saydigin oyunlarin hepsini oynadım ben sizmiyim discovery alacak marka alırım markaaaaaaaBende skype var hergün kullanıyorum arkadaşımla görüşüyorum hiç bir sorun yok, facebook twitter daima açık hep bildirimler geliyor. Opera'yla da arada bir şey merak edersem bakıyorum. Online sözlük var o da problemsiz, gerektiğinde veri bağlantısı kapayıp wifi açıyorum, play store'dan ne indirdiysem hiç bir sorun çıkmadı. Her ıvırı da doldurmuyorum tabi telefona. Doğru düzgün uygulamalar yüklüyorum reklamlı uygulama görürsem anında siliyorum nefret ederim reklamdan. Ve ben bazılarının dandik dediği Discovery ile bunları yapıyorum sende s3 mini var. Şimdi söyle, sorun sende mi androidde mi?
+ canım sıkılınca pou, subway surfers, talking tom 2, gta vice city, real racing 3, asphalt 8, jetpack joyride, okey, tavla, poker, pis7li, cut the rope time travel, klanlar(browser uygulama), uykusuz(dergi), tüm gazeteler(app), bilgi yarisi, top eleven, temple run2, real guitar, fruit ninja, alşimi, agingbooth, milyoner oynuyorum.
Şimdi tekrar söyle sorun kimde?
discovery 3gs le kiyaslayalim hangisi stabil tabiki 3gs bilgisiz herif s3 miniden ne bekliyordun demiş note 2 de bile donmuş skype s3 mini su an en çok satanlardan hala ne konusuyorsun arkadaşım cekemiyorsun açık açık söyle size mi dert benim samsung almam herkes discovery alsın o zaman param bol arkadaşım samsunga fazla fazla veriyorum buna bisey diyemessiniz ios un daha stabil olduğunu kabul edelim bende bir android faniydim ve bunu kabul ettims3 minin var. Ne bekliyordun onu merak ediyorum? Başka işletim sistemlerinin performansını aynı fiyat aralığındaki cihazlarla karşılaştırmakta fayda var...
Yorumuna çok güldüm dostum. Androidin en kral cihazı ne ise onu söyle. Emin ol kasmayı oda yapacak. Ama ios ta öyle bir problem yok iphone 5 diyorum başka bişey demiyorum. Neyse herkese kendi cihazı güzel. Ama sana şunu belirteyim iki sene önce xperia ray aldığımda face uygulaması 2 mb tı. Şimdi 30 küsür mb. O xperia ray tek çekirdekle ne yapsın. Olay bundan ibaret.s3 mini gayet stabil bir cihaz. ben t20 ile bile facebook, skype ı çok rahat kullanıyordum. Bence android olan cihazları bilinçsiz kullanıcılar almamalı.. Onlar direk iPhone'a yönelsin, zahmetsiz bir sistem.. Android kullanmasını bilene İşletim Sistemidir.
Yorumuna çok güldüm dostum. Androidin en kral cihazı ne ise onu söyle. Emin ol kasmayı oda yapacak. Ama ios ta öyle bir problem yok iphone 5 diyorum başka bişey demiyorum. Neyse herkese kendi cihazı güzel. Ama sana şunu belirteyim iki sene önce xperia ray aldığımda face uygulaması 2 mb tı. Şimdi 30 küsür mb. O xperia ray tek çekirdekle ne yapsın. Olay bundan ibaret.
sana noluyor discoveryci note 2 de bile donmuş skype bilmeden konusma o saydigin oyunlarin hepsini oynadım ben sizmiyim discovery alacak marka alırım markaaaaaaa
discovery 3gs le kiyaslayalim hangisi stabil tabiki 3gs bilgisiz herif s3 miniden ne bekliyordun demiş note 2 de bile donmuş skype s3 mini su an en çok satanlardan hala ne konusuyorsun arkadaşım cekemiyorsun açık açık söyle size mi dert benim samsung almam herkes discovery alsın o zaman param bol arkadaşım samsunga fazla fazla veriyorum buna bisey diyemessiniz ios un daha stabil olduğunu kabul edelim bende bir android faniydim ve bunu kabul ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?