Tavsiye Android Güvenliği / Google Chrome Güvenliği [ÖNEMLİ]

Sponsorlu Bağlantılar

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Enteresan bir durum, neden enteresan olduğunu açıklamak gerekirse şimdi mesela ben telefondan giriyorum, Wifi ile internete bağlanıyorum ve Web sitelerinin gördüğü ip adresi benim ip adresimin nat edilmiş hali, ve hatta Web sitelerinin gördüğü ip adresi, daha doğrusu tarayıcının götürdüğü ip adresi 109... Aynı internete bağlanan başka bir birisinin bağlandığı siteye götürdüğü de 109.. Yani aynı, ama benim nat edilmemiş ip adresim 192... Zaten telefonun aldığı ip adresi dinamic bir ip adresi Üyelik için statik bir ip olsa neyse ama hala bu duruma şaşırıyorum nasıl oluyor diye

PriZm

PriZm

Üye
İp üzerinden kayıt yapıldığına eminim. Daha önceden başıma geldi böyle bir durum ve firmayı arayıp beni kara listeye almalarını söyledim bunun üzerine müşteri temsilcisi arkadaş bana ip numaramın kara listeye alındığını beyan etti. Eğer numaradan kayıt olsaydı ; numaramın kara listeye alındığını söylerdi :oke:
Bence ip değil ama Android ID üzerinden kayıt yapılabilmesi muhtemel.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

bana söylenen ip üzerinden kayıt edildiği ; ama senin söylediğinde mantıklı Ali kardeşim. ID üzerinden kayıt yapıyorda olabilir bu tip firmalar...

struggler

struggler

Üye
    Konu Sahibi
Android ID ile kayıt yapıldığını söylemen mantıklı geldi. Ancak bunu nasıl görüyor ki bir site ip adresini görüyor gibi onu da görüyorlar demek ki

Üst Alt