Android GERİLEYECEK

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asdas6

Üye
    Konu Sahibi
Android GERİLEYECEK
Mobile şirketlerin Android'in geleceği ve hakları konusunda Google'a güvenememesi nedeniyle, özellikle Samsung ve HTC yeni işletim sistemi arayışına girmiş durumda. Bilindiği gibi Samsung, kendi oluşturduğu Bada ile fazla hızlı olmasa da ilerlemekte. Diğer yandan HTC, Android gibi Windows Phone telefonlar çıkarmakta ve HTC Sense'i kullanarak tamamen yepyeni bir işletim sistemi yaratmaya çalışıyor. Nokia geçtiğimiz günlerde Windows Phone ile anlaşmıştı, ayrıca Google'ın Motorola'yı satın alması ile rekabet piyasasına girmesi vesilesiyle LG ve Sony'de farklı işletim sistemlerine başvurabilir. Yani kısaca gelecekte görünüyor ki, birincilik Windows Phone ile Ios arasında gidip gelecek ve Android gerileyecek.

fireman87

fireman87

Üye
Zaten yavas yavas Wphone'lara yöneliyorlar.. Android'in birden düşeceği muhakkak. Ama hepsini batırıpta gidebilirim hiç belli olmaz :)

Kedi Yavrusu

Üye
iOS, Android ve Bada geliştiricileri yavaş yavaş WP/'ye yöneliyor, yönelmeyenler belirli bir ücret karşılığında el altından yönlendiriliyor, ayrıca Android dışında flash player destekleyen sistemler çıktı (bkz. ios, meego) ve Android'in GPU'yu tam anlamda kullanamaması, güvenlik açıkları, spam program kaynayan marketi, türkiyedeki market sorunları ve uğraştığı patent davaları bir miktar gerilemesine neden olabilir piyasada.

PriZm

PriZm

Üye
"Androdin geleceği Hakkında Google'ye güvenmemesi"

bu laf tamamen saçma Androidin geleceği belli şuan ios ile yarışıyor.

Uruloki

Uruloki

Üye
mişşet kendini avutmuyor denilen doğru üreticiler google ın moto yu almasından sonra ufaktan başka yönlere kayıyorlar çünkü google yarın çıkıp sözleşmenizi fes ettim yada bir daha ki sene android kullanmayacaksınız derse hiçbir şey yapamaz üreticiler ki öngörülen çoğu arkadaşın dediği gibi üreticiler wp7 ye doğru kayıyor nitekim rakamlarda onu gösteriyor android amerikada düşerken wp7 yükselmeye başladı ki windows 8 tanıtıldı resmen telefon-tablet-netbook-notebook-masaüstü için entegre bir sistem yani açıp viseolarını izleyin ki samsung un tableti üzerinde tanılıyor yani samsung geçmiş bile diyebiliriz

Lenneth

Üye
:zuhaha:

İçtiğinizden bende istiyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
WP7 androidi uygulama açısından geçmesi için

en az 1 fırın ekmek yemesi lazım:)

estorak

estorak

Üye
incelemeye katılmıyorum bence bu seviyeye gelmiş ios la yarışan işletim sistemi gerilemez

KELGER

KELGER

Üye
androidde bedava olan programlar iphonede paralı ve androidde flash player olduğu için millet yeni yeni androide geçiyor.gerilemez yavaş yavaş ilerliyor

Kedi Yavrusu

Üye
androidde bedava olan programlar iphonede paralı ve androidde flash player olduğu için millet yeni yeni androide geçiyor.gerilemez yavaş yavaş ilerliyor
iosta da sizin root gibi jailbreak var tüm uygulamaları ücretsiz yapabilirsin + iostada flash player var artık.

PriZm

PriZm

Üye
ios un sorunu tek jailbreak olsa keşke...

ios android yanında kişiselleştirme konusunda sinek gibi kalıyor

Daha bluetooth bile sadece apple arasında çalışıyor ne kadar sinir birşey:vur

Kedi Yavrusu

Üye
ios un sorunu tek jailbreak olsa keşke...ios android yanında kişiselleştirme konusunda sinek gibi kalıyorDaha bluetooth bile sadece apple arasında çalışıyor ne kadar sinir birşey:vur
jailbreakı biliyormusun ki böyle konuşuyorsun,android kadar olmasa da jailbreak ile widget eklenebiliyor, flash player eklenebiliyor, bluetooth özgürlüğü sağlanabiliyor + çok stabil bir işletim sistemi ve güvenilir marketi, tüm zengin uygulamalar iphone'da. (bkz. formspring uygulaması istiyorum dersin ama bi bakarsın sadece iphone'da vardır, her yeni şey iphone'a çıkar önce)

PriZm

PriZm

Üye
tmm birader çok biliyormuşsun işte en iyisi İos(!):zuhaha:

zaza

zaza

Üye
yahu hep tartışıyorsunuzda şunu bilmeniz lazım kimin ne olacağı belli değildir symbian ı gördünüz son bir yılda kullanıcıların gözü açıldı ios ve androide yöneldiler nerden biliyorsunuz yarın apple yada google nin batmayacağını? kıyaslama yapamazsınız...

ne demişler ne oldum değil ne olacağım demeli

61semih

61semih

Üye
"Androdin geleceği Hakkında Google'ye güvenmemesi"

bu laf tamamen saçma Androidin geleceği belli şuan ios ile yarışıyor.
aynen cabuk yukselen cabuk aşşagı ıner mantıgı yanlıs oyle olsa iphone nın coktan yerle bır olması lazımdı android ın tek rakıbı suanda ios

Kedi Yavrusu

Üye
aynen cabuk yukselen cabuk aşşagı ıner mantıgı yanlıs oyle olsa iphone nın coktan yerle bır olması lazımdı android ın tek rakıbı suanda ios
o mantık doğru, apple da çabuk çıkmadı piyasaya dediğin gibi, adam onlarca yıldır yazılım ve bilgisayar üretiyor, bu işte yeni değil anlayacağın :oke:

Favorite

Favorite

Üye
Batacaksa bizede bir hesap vermeliler biz enayimiyiz androidi seçtik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt