Android Geliştirici Kulübü......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Android Geliştirici Kulübü......
Arkadaşlar böyle bir grup açtım.
Rom geliştirme konusunda hevesli olan arkadaşlardan bu konuda kendilerini tanıtmalarını ve katılmak için başvuruda bulunmalarını istiyorum..

Bilgili olanlardan bazı şeyler öğreneceğim, öğrenmeye hevesli olanlara kendi bilgim dahilinde birşeyler öğretebileceğim takım arkadaşları arıyorum..

Var mı böyle olan android kullanıcılarımız?

http://www.maxicep.com/group.php?groupid=559

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ben varım Galaxy Player 5 için bi s3 e benzer bi rom yapmaya çalışıyorum maxicfw gibi bişey kuralım

enes-1907

enes-1907

Üye
Arkadaşlar böyle bir grup açtım.
Rom geliştirme konusunda hevesli olan arkadaşlardan bu konuda kendilerini tanıtmalarını ve katılmak için başvuruda bulunmalarını istiyorum..
Bilgili olanlardan bazı şeyler öğreneceğim, öğrenmeye hevesli olanlara kendi bilgim dahilinde birşeyler öğretebileceğim takım arkadaşları arıyorum..

Var mı böyle olan android kullanıcılarımız?
ben romlar hakkında bilgi sahibi olmak isterim

PriZm

PriZm

Üye
Ben Katılabilirim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Ben varım Galaxy Player 5 için bi s3 e benzer bi rom yapmaya çalışıyorum maxicfw gibi bişey kuralım

Amacım da öyle bir takım kurmak zaten..
Ama sağlam bir takım olsun istiyorum..
Yani bugün bir hevesle gelip gruba girip sonradan aktivite göstermeyecek kimseleri istemiyorum..

Gruba girmek için illa rom düzenleme bilmek önemli değil java kodlama bilen, tasarım işiyle uğraşan kişiler de lazım..

PriZm

PriZm

Üye
Rom düzenleyebilirim,xml ve pascal kodlamayı biliyorum.java kodlamayı bilmiyorum malesef.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
C++ kodlamayı öğreniyorum custom rom yapabilirim ve çeviride kolay bikaç kez yaptım

- - - Eklendi - - -

mod bey şu rütbe işine bakarsan "MaxiAndroid"

PriZm

PriZm

Üye
MaxiRomer güzel olur:ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Şunu da belirtiyim ayrı bir rütbe verilmeyecek, bu tamamen forumdan bağımsız ama forum adına yaptığım bir çalışma
:)

Az önce dediğim gibi arkadaşlar bu çalışmada mod rütbemi bir kenara bırakın bu daha ben mod olmadan önceden beridir aklımdaydı ama yaz gelmesini bekliyordum..

Bu grupta beni mod olarak görmeyin ben kendime arkadaş arıyorum, takım arkadaşı :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Az önce dediğim gibi arkadaşlar bu çalışmada mod rütbemi bir kenara bırakın bu daha ben mod olmadan önceden beridir aklımdaydı ama yaz gelmesini bekliyordum..

Bu grupta beni mod olarak görmeyin ben kendime arkadaş arıyorum, takım arkadaşı :)
mod bey c++ eğitimi ile ilgili bişey ekledim :)

klongs

klongs

Üye
üye nasıl oluyoruz

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Sırf çeviri için gelebilirim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
kendinizi tanıtın arkadaşlar diğerleri gibi..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
benim çeviri var sadece ama stajım bitsin c++'ada başlayacağım inşallah.
katılmak isterim.
rütbe olacaksada maxidroid olsun.

PriZm

PriZm

Üye
yazmayı unuttum.bende çeviri yapabilirim :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Zamanında symbian için ekip kurmak istedim. 3 - 4 modder dışında kimse katılmadı. Bilgi paylaşmaktan anlamıyorlar.

Bu gruba katilabilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt