SnekAffekt
Üye
Android Format Yardım !
Telefonum Xperia Neo V. Güncelleme yapmadan önce herşey çok güzeldi
Android 4.0 ICS (root değil) güncellemesini yaptıktan sonra telefon yavaşladı, oyunlarda ve uygulamalarda kasmaya başladı ve ram kullanım miktarı arttı.Telefona format atmak istiyorum birkaç sorum var.
-Formatı nasıl atıcam ?
-Format atınca garanti bozulur mu ?
-Formattan sonra telefonu root etmeden istediğimiz android sürümüyle kullanma şansımız var mı ?
-Telefondaki oyun ve uygulamaların saveleri yada ayarlarının gitmemesi için iyi bi backup programına ihtiyacım var öneri bekliyorum.
-Formattan sonra telefona hangi uygulama ve programları yüklememi tavsiye edersiniz ?
-Fabrika ayarlarına döndürünce de format yerine geçer mi ve yapınca telefon nasıl oluyor ?
Android 4.0 ICS (root değil) güncellemesini yaptıktan sonra telefon yavaşladı, oyunlarda ve uygulamalarda kasmaya başladı ve ram kullanım miktarı arttı.Telefona format atmak istiyorum birkaç sorum var.-Formatı nasıl atıcam ?

-Format atınca garanti bozulur mu ?
-Formattan sonra telefonu root etmeden istediğimiz android sürümüyle kullanma şansımız var mı ?
-Telefondaki oyun ve uygulamaların saveleri yada ayarlarının gitmemesi için iyi bi backup programına ihtiyacım var öneri bekliyorum.
-Formattan sonra telefona hangi uygulama ve programları yüklememi tavsiye edersiniz ?
-Fabrika ayarlarına döndürünce de format yerine geçer mi ve yapınca telefon nasıl oluyor ?