Android Format Yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
Android Format Yardım !
Telefonum Xperia Neo V. Güncelleme yapmadan önce herşey çok güzeldi :) Android 4.0 ICS (root değil) güncellemesini yaptıktan sonra telefon yavaşladı, oyunlarda ve uygulamalarda kasmaya başladı ve ram kullanım miktarı arttı.Telefona format atmak istiyorum birkaç sorum var.

-Formatı nasıl atıcam ? :D

-Format atınca garanti bozulur mu ?

-Formattan sonra telefonu root etmeden istediğimiz android sürümüyle kullanma şansımız var mı ?

-Telefondaki oyun ve uygulamaların saveleri yada ayarlarının gitmemesi için iyi bi backup programına ihtiyacım var öneri bekliyorum.

-Formattan sonra telefona hangi uygulama ve programları yüklememi tavsiye edersiniz ?

-Fabrika ayarlarına döndürünce de format yerine geçer mi ve yapınca telefon nasıl oluyor ?

furkey

Üye
ayarlardan fabrika ayarlarına dön diyeceksin
Normal yollardan yaparsan hayır bozulmaz.
Hayır ya fabrika ayarlarına döndüğün versiyonda kalırsın ya da internete bağlar kendi geliştiricisinin (seninki sony heralde) en son sürümü neyse ona yükseltir. Yani istediğin seçenek yerine iki tane seçenek olur.
Titanium Backup
ES File Explorer yeter geri kalanı yalan teferruat :D
Fabrika ayarı evet bildiğim kadarıyla formatın kendisi.

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
    Konu Sahibi
ayarlardan fabrika ayarlarına dön diyeceksin
Normal yollardan yaparsan hayır bozulmaz.
Hayır ya fabrika ayarlarına döndüğün versiyonda kalırsın ya da internete bağlar kendi geliştiricisinin (seninki sony heralde) en son sürümü neyse ona yükseltir. Yani istediğin seçenek yerine iki tane seçenek olur.
Titanium Backup
ES File Explorer yeter geri kalanı yalan teferruat :D
Fabrika ayarı evet bildiğim kadarıyla formatın kendisi.

sağol :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt