Android Finder Pro 4.5 , Telefonunu nereye koyduğunu hatırlamıyor musun? İçeri =)

kardeşşş teşekkür ederim olduu ya bu ne süper bişey miş arka odaya koydum ıslık çaldım başka odada nası çalıyooo süpppeerrr...

Tepkiler: B.A.R.O.N
kardeşşş teşekkür ederim olduu ya bu ne süper bişey miş arka odaya koydum ıslık çaldım başka odada nası çalıyooo süpppeerrr...

Tebrikler güzel günlerde kullan bende evde kullanıyorum dışarıda devamlı ekran açılması olursa diye dışarıda iken kapatıyorum

ben ıslık çalamıyom ama olmuyor çalamıyorumben ıslık çalamıyom ama olmuyor çalamıyorum

Teşekkürler, kullanışlı bir program.

PriveT

Üye
Paylasim icin tesekkurler.

Apache11

Üye
Ya yapamadım ille root lumu olması lazım..

Son düzenleme:
bir link atarmisiniz ben indiremedim .

Apache11

Üye
Aktif ediyorum..ingilizce olmasından zorlanıyorum biraz..mesela hala ıslıkla aktif edemedim ve istediğim sesi çıkartması için ne yapıcam...

KayraBey

Üye
Aktif ettim ıslık çalıyorum ama nafile... Hiç icraat yok

Apache11

Üye
Nasıl calıstıgını detaylı bi anlatın..indirdim öylece kaldı..ne ıslığa cvp veriiyo ne bişey..kendi istedigimiz gibi bağırmasını nasıl sağlıyoruz

tayren

Üye
Nasıl calıstıgını detaylı bi anlatın..indirdim öylece kaldı..ne ıslığa cvp veriiyo ne bişey..kendi istedigimiz gibi bağırmasını nasıl sağlıyoruz

Dogrudur google playeden indirdim suan calisiyo bu calismadi yinede teseskkurler

Google play den bende indirdim o da calismiyor değişik bir program

Dediklerini yaptım aynı şekilde ama calismiyor anlamadım neden uygulama açılınca titreşim ile açılıyor sende de o şekilde mi ?