Android El Feneri Uygulaması ( Mutlaka Bak..! Resimli )

Sponsorlu Bağlantılar

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Android El Feneri Uygulaması ( Mutlaka Bak..! Resimli )
Uygulama Resimleri

1-)

Karşımıza ilk çıkan ekranda. Power Düğmesine bastığımızda kameramızın flash ışığı devreye giriyor. :)

2-)

Bu Resim ise uygulamanın içeriğine ait, bu kısıma yukarda sağda duran parlak kısıma tıkladığınızda ulaşabiliyorsunuz :)

3-)

İkaz ısığı Uygulaması, gerçekten faydalı birşey, yolda aracınız da bir arıza oluştu hiç bir şekilde
dörtlülerinizi yakamıyorsunuz, sonrasında ikaz işaretlerinizde yanınızda değil, kullanışlı ve basit uygulama bence :)

4-)

Polis ışığı Uygulaması, Ciddi anlamda eğlenceli :) zeki arkadaşların şuan yüzlerinde tebessüm olduğunu sezer gibiyim :D

5-)

çok güzel gece lambası olabiliyor bir çok renk seçeneğini ekranı kaydırarak yapabiliyorsunuz :)

6-)

bu kısımda ise telefonunuzun ekran bölgesine beyaz renk veriyorsunuz, ben optimus black'te test ettim, diğer kullanıcılarda
kendi telefonlarında test etsinler bakalım :) nasıl bir parlaklık veriyor... tabiri caizse muazzam :D

En sonra Download Linkini veriyorum arkadaşlar... Sizlerinde böyle yararlı paylaşımlarını resimli alırsak çok güzel olur bence :)

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge, Masha ve technoshark

technoshark

technoshark

Üye
Vayy, güzelmiş ya.. ben ise ne yapıyordum biliyormusun :D demek istemiyorum ama demiş bulundum :D camerayı video moduna alıyorum :D ışığı açıyordum yaa :D :D yazık bana yazık..

google markette varmış hiçte gözüme çarpmadı :S

Masha

Masha

Üye
Güzel paylaşım gerçekten. Tüm Android işletim sistemlerinde geçerli sanırım.

buket2

buket2

Üye
bende deneyeceğim... çok hoş gerçekten... android market olduğuna göre sanırım tüm smartphonelarda geçerlidir.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Vayy, güzelmiş ya.. ben ise ne yapıyordum biliyormusun :D demek istemiyorum ama demiş bulundum :D camerayı video moduna alıyorum :D ışığı açıyordum yaa :D :D yazık bana yazık..

google markette varmış hiçte gözüme çarpmadı :S

:) Sen google marketi tam olarak kullanmıyormussun hocam gercekten :)) Baya ugrasıyormussun ya camerayı ac ordan ışığı aç falan..

technoshark

technoshark

Üye
Aynen sorma ya, ciddi anlamda çok uğraşıyormuşum ... aslına bakarsan bir çok uygulamalar var.. ama tam hangisi iyi denenmiş emin olmadanda telefonuma kurmak istemiyorum asıl amaç bu :)

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Aynen sorma ya, ciddi anlamda çok uğraşıyormuşum ... aslına bakarsan bir çok uygulamalar var.. ama tam hangisi iyi denenmiş emin olmadanda telefonuma kurmak istemiyorum asıl amaç bu :)

Aynen.. Onune gelen uygulamada ındırılıp denenmıyor dedıgın gıbı bı cok uyguluma var bedava olarak google markette ama yararlı oldugu kadar sacma sapan seylerde cıkabılıyor bazen. Tavsıye uzerıne ındırmek daha mantıklı..

----------Eklendi @ 09:46:31 ---------- Yazıldı @ 09:44:06 ----------

Güzel paylaşım gerçekten. Tüm Android işletim sistemlerinde geçerli sanırım.

Aynen Tum Androidler icin geçerli..

historier

Üye
marketten indiremiyorum, mümkünse başka bir yerden link verir misiniz?

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Burdan ındırebılırsın kardesım..

Üst Alt