Android Ekran Kilidi Kırma,Formatsız[%100]

Sponsorlu Bağlantılar

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Android Ekran Kilidi Kırma,Formatsız[%100]
Hepimizin başına gelmiştir.Genelde bu tarz araştırmalar hep iş bittikten sonra oluyor:ehe
Özet:
Android Cihazınızın Kilit verilerini sakladığı bir yer ,bir kaç dosya vardır. Eğer siz bu dosyaları kaldırırsanız dolayısıyla Şifrede kalkıyor.
Adımlar:
1-Önceden Usb hata ayıklama modunun açık olması gerek veya Fastboot moduda iş görür.
Usb koblosuyla PC ye bağlayın.

2-Bağladıktan sonra adb komut sistemi için platform-tools_xxx.zip adlı dosyayı indiriyoruz. Dosyayı indirdikten sonra bir klasöre çıkartıyoruz.

3-Çıkarttığımız klasörün üstüne gelip “Shift” tuşuna basılı tutarak sağ tık yapıp “Komut Penceresini Burada Aç” diyoruz.

4-Komut penceresine “adb devices” yazarak komutu çalıştırın. Eğer bilgisayarınız cihazınızı algılıyorsa aşağıdaki gibi rakamlar çıkmalıdır. Eğer çıkmadıysa Google’dan cihazınızın modelini aratarak driverlarını kurabilirsiniz
Örnek:
List of devices attached
0A3B28BF0401828B. Device
Şeklinde olmalı.

5-Geriye aşağıda gördüğünüz komutları tek tek girmek kalıyor.:)
adb shell
su
rm/data/system/locksettings.db
rm/data/system/locksettings.db-wal
rm/data/system/locksettings.db-shm
exit
exit
adb reboot

6-Bu komutları yazdıktan sonra cihaz yeniden başlatılacak ve kilit kalkmış olucak.

Teşekkürü unutmayalım:D

Konu detaylı şekilde yeniden anlatılmıştır.
Alternatif yöntemler eklenmiştir.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 1-kanuni, sempaticafe, sefilcoban ve 8 diğerleri

kralberk13

kralberk13

Üye
faydalı olacaktır teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: NextWorld
falconn00

falconn00

Üye
Faydalı bir konu... :) teşekkürler

• Beğen
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler :)

• Beğen

ramazan5454

Üye
tesekkurler

yaytas

yaytas

Üye
teşekkürler gerçektengerekli bir konu

Rygebin

Rygebin

Üye
Hepimizin başına gelmiştir.Genelde bu tarz araştırmalar hep iş bittikten sonra oluyor:ehe
Özet:
Android Cihazınızın Kilit verilerini sakladığı bir yer ,bir kaç dosya vardır. Eğer siz bu dosyaları kaldırırsanız dolayısıyla Şifrede kalkıyor.
Adımlar:
1-Önceden Usb hata ayıklama modunun açık olması gerek veya Fastboot moduda iş görür.
Usb koblosuyla PC ye bağlayın.

2-Bağladıktan sonra adb komut sistemi için platform-tools_xxx.zip adlı dosyayı indiriyoruz. Dosyayı indirdikten sonra bir klasöre çıkartıyoruz.

3-Çıkarttığımız klasörün üstüne gelip “Shift” tuşuna basılı tutarak sağ tık yapıp “Komut Penceresini Burada Aç” diyoruz.

4-Komut penceresine “adb devices” yazarak komutu çalıştırın. Eğer bilgisayarınız cihazınızı algılıyorsa aşağıdaki gibi rakamlar çıkmalıdır. Eğer çıkmadıysa Google’dan cihazınızın modelini aratarak driverlarını kurabilirsiniz
Örnek:
List of devices attached
0A3B28BF0401828B. Device
Şeklinde olmalı.

5-Geriye aşağıda gördüğünüz komutları tek tek girmek kalıyor.:)
adb shell
su
rm/data/system/locksettings.db
rm/data/system/locksettings.db-wal
rm/data/system/locksettings.db-shm
exit
exit
adb reboot

6-Bu komutları yazdıktan sonra cihaz yeniden başlatılacak ve kilit kalkmış olucak.

Mobilden yazdım yakında resim eklenecektir,Teşekkürü unutmayalım:D
Bunu bana aşırı soran oluyordu buraya aktarırım artık , teşekkürler :)

H0lligan

Üye
:tşk: #̂kilit başıma gelirse tagı kullanırım artık :eller:

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
HArika paylasim #Rezerved ama su komutu SuperUser i aktif etmek icin kullanilir bu islemler icin telefonun Root lu olmasi mi gerek ?

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
HArika paylasim #Rezerved ama su komutu SuperUser i aktif etmek icin kullanilir bu islemler icin telefonun Root lu olmasi mi gerek ?
Root'a gerek yok :)
Bu yöntem ile cwm de flashlanabiliyor;)

• Beğen
Tepkiler: ghstr
MAERKEK

MAERKEK

Admin
Eline sağlık kaptan bu senede yurtta kalacağım unutan olursa ayarlarım

• Beğen
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Tesekkurler deneyen var mi? Yerden kayip bi telefon bulursam sifresini kirmak icin denerim

• Beğen
Rancho

Rancho

Üye
Lockscreen_bypass diye bi zip dosyası bulmuştum xda dan onu flashlayip kilidi kaldirmistim bunu da denemek lazım :)

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kaptan bu senede yurtta kalacağım unutan olursa ayarlarım
Tesekkurler deneyen var mi? Yerden kayip bi telefon bulursam sifresini kirmak icin denerim
CWM mi tamam o zaman :ehe :eller:
Lockscreen_bypass diye bi zip dosyası bulmuştum xda dan onu flashlayip kilidi kaldirmistim bunu da denemek lazım :)
Rica ederim arkadaşlar işinizi görürse ne mutlu bana :)
Xxxxx.zip dosyaları belli modeller için ayarlanıyor olsa gerek. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: ghstr

abdullah1212

Üye
arkadaşlar gm discovery cihazımda desen kildi çok fazla yanlış girimiş. Bende e posta ve şifremi yazıp giriyorm net açık olmadığı için yapamadım. bende bu programı kurdum ama program teli görmüyor ne yapabilirm lütfen yardım edin kendi telefonumun usb driverlerini bulamadım lütfen yardım edin 3 gündür uğraşıyorm

• Beğen
Tepkiler: kaankulahli
yaytas

yaytas

Üye
arkadaşlar gm discovery cihazımda desen kildi çok fazla yanlış girimiş. Bende e posta ve şifremi yazıp giriyorm net açık olmadığı için yapamadım. bende bu programı kurdum ama program teli görmüyor ne yapabilirm lütfen yardım edin kendi telefonumun usb driverlerini bulamadım lütfen yardım edin 3 gündür uğraşıyorm
dostum general mobile usb driver lar buyur

• Beğen
Tepkiler: ledayi2000

Üst Alt