Android e ACEmiyim yardim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Android e ACEmiyim yardim
Arkadaslar daha 2 gun once aldigim telefonumla ilgli bi problemim var.
Simdi ben telefonda actigim cogu uygulamada internet yiyor ve bana sormadan baglaniyor bende
ya bana sorsun istiyorum yada hattimla hic internete girmesin istiyorum hic olmadi baglaninca cikan isareti ogreneyim

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
ayarlar=>kablosuz ve ağlar=>mobil ağlar=>PAKET VERİ KULLAN VE VERİ DOLAŞIMI şeçeneklerindeki işareti kaldır.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim dediğiniz gibi yaptım sorunum halloldu:oke: fakat internete her girmek istediğimde buranın bi kısayolu yok mu herseferinde menü ayarlar vs. gitmek zor oluyor :hmmm
ayarlar=>kablosuz ve ağlar=>mobil ağlar=>PAKET VERİ KULLAN VE VERİ DOLAŞIMI şeçeneklerindeki işareti kaldır.

erkanksdmr

Üye
dostum smoda widgeti kur, ben çok beğendiğim. özelliğide pil tasarrufu için çoğu özeeliği kısıyor dolasıyla internetide kapatıyor, üstelik ana ekranda küçük widget olarak tek tuşla açıp kapatabiliyosun interneti yani

zızzz

zızzz

Üye
Ben de x10 var ordan widgetlerden durum geçeşini tercih ediyorum ordan pil durumu, uçak modu, bluetooth, gps wifi sessiz mod ve interneti açıp kapatabiliyorum. Zaten kendi widget i olduğu için bir şey yüklememe gerekte kalmıyor.

nonamex

Üye
Keske Symbianda ki gibi olsa dedigim tek konu, internete baglanirken baglanti sorsa biz secip baglansak programi kapatinca neti kesse.

suayb

suayb

Üye
    Konu Sahibi
Keşke :)
Keske Symbianda ki gibi olsa dedigim tek konu, internete baglanirken baglanti sorsa biz secip baglansak programi kapatinca neti kesse.

----------Eklendi @ 12:19:20 ---------- Yazıldı @ 12:18:57 ----------

deniyecem ;)
dostum smoda widgeti kur, ben çok beğendiğim. özelliğide pil tasarrufu için çoğu özeeliği kısıyor dolasıyla internetide kapatıyor, üstelik ana ekranda küçük widget olarak tek tuşla açıp kapatabiliyosun interneti yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt