Ben daha çok beni mağdur eden Sony'den şikayetçiyimNe biçim ICS öyle
JB gelirse Android nasılmış diye fikir beyan edebilirim.
androidde oyun bulamıyosan sana ne diyim ben ios ve androidin oyunları genel olarak aynı1. Marketi çöplük gibi. İyi oyunları bulmak için geçen zamanda şarjın biter.
2.menü çok karışık bi klasör yapıp doldurma şansın yok.
3. Kardeşimin telefonunda fazla ev ekranını silemiyorum büyük sorun.
4. Ayarlar symbiana göre toplu değil bi aradığım başka bir yerde.
Sonuç olarak çok önemli sorunları yok ama donanımının %60 ını kullanabilmesi de %40 israf demek. O işlemcinin tamamını kullanmak için harcadığı elektriğin %40ı boşa gidiyor bu da şarj sorunu demek.
Android de oyun bulamıyorum dememiş..Market çok gereksiz uygulamalar ile oyunlar ile dolu iyi oyunları seçmek zor oluyor demiş.androidde oyun bulamıyosan sana ne diyim ben ios ve androidin oyunları genel olarak aynı
telefonda değil de tablette android 4.0 kullanıyorum.oyun uygulama vs çok güzel küçük oyunları bile güzel.ama kullanımı karışık geliyor menüde klasör oluşturamıyorum karmaşa oluyor hiç sevmiyorum bunu ev ekranlarını azaltıp çoğaltamıyorum tablet olduğu için doğru dürüst widget yok mağazada vardır belki bakmadım kısayolları bile istediğim gibi yerleştiremedim sinir oldum.joikuspotla internete bağlayamıyorum bunlar benim yaşadığım sorunlar.
marketten bir launcher yükle istediğin klasörü,düzenlemeyi yap 
adam haklı denir bunada
buna sorun bile denmez.kullanıcı hatası denirmarketten bir launcher yükle istediğin klasörü,düzenlemeyi yap
![]()

androidde oyun bulamıyosan sana ne diyim ben ios ve androidin oyunları genel olarak aynı
o da git gidebilsiğin kadar lanet şey .Tema atabilirsin bu sorun değiltelefonda değil de tablette android 4.0 kullanıyorum.oyun uygulama vs çok güzel küçük oyunları bile güzel.ama kullanımı karışık geliyor menüde klasör oluşturamıyorum karmaşa oluyor hiç sevmiyorum bunu ev ekranlarını azaltıp çoğaltamıyorum tablet olduğu için doğru dürüst widget yok mağazada vardır belki bakmadım kısayolları bile istediğim gibi yerleştiremedim sinir oldum.joikuspotla internete bağlayamıyorum bunlar benim yaşadığım sorunlar.

buna sorun bile denmez.kullanıcı hatası denirmarketten bir launcher yükle istediğin klasörü,düzenlemeyi yap
![]()
bizim ülkemiz çoğu muhteşem oyunu desteklemediği için göremiyo olabilirsin gmaile giriş yapmadan playe gir ordan oyun adına göre apk indir datayı çek daha muhteşem oyunlarr karşına çıkıyo
sen cidden android kullanıyormusun? Anca populer ücretsizler iyio da git gidebilsiğin kadar lanet şey .
androidde oyun bulamıyosan sana ne diyim ben ios ve androidin oyunları genel olarak aynı