Android den Memmun Olmayan var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben daha çok beni mağdur eden Sony'den şikayetçiyim :@ Ne biçim ICS öyle :angry: JB gelirse Android nasılmış diye fikir beyan edebilirim.

aleranol

aleranol

Üye
Ben daha çok beni mağdur eden Sony'den şikayetçiyim :@ Ne biçim ICS öyle :angry: JB gelirse Android nasılmış diye fikir beyan edebilirim.

her telefonda böyle sorunlar oluyor ne yazık ki. Bi s3 ten ses seda yok küçük şeyler dışında.

Kerim.

Kerim.

Üye
1-çok ram yiyor
2-market çöplük gibi.çok gereksiz,saçma,işe yaramayan uygulama var.
3-arkadaşlarda söylemiş güçlü donanımı kullanamıyosun
4-ben yeni öğrendim.gb'de çift çekirdeğin ikiside kullanılmıyormuş.en memnun olmadığım durum bu.
5-onun haricinde seviyorum androidi:cool:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Doğrusunu söylemek gerekirse Symbian S60v5'in her yönünü kullanabiliyoruz. Ancak onda da RAM sıkıntısı var :d:

aleranol

aleranol

Üye
1. Marketi çöplük gibi. İyi oyunları bulmak için geçen zamanda şarjın biter.
2.menü çok karışık bi klasör yapıp doldurma şansın yok.
3. Kardeşimin telefonunda fazla ev ekranını silemiyorum büyük sorun.
4. Ayarlar symbiana göre toplu değil bi aradığım başka bir yerde.
Sonuç olarak çok önemli sorunları yok ama donanımının %60 ını kullanabilmesi de %40 israf demek. O işlemcinin tamamını kullanmak için harcadığı elektriğin %40ı boşa gidiyor bu da şarj sorunu demek.

incitemfm

incitemfm

Üye
1. Marketi çöplük gibi. İyi oyunları bulmak için geçen zamanda şarjın biter.
2.menü çok karışık bi klasör yapıp doldurma şansın yok.
3. Kardeşimin telefonunda fazla ev ekranını silemiyorum büyük sorun.
4. Ayarlar symbiana göre toplu değil bi aradığım başka bir yerde.
Sonuç olarak çok önemli sorunları yok ama donanımının %60 ını kullanabilmesi de %40 israf demek. O işlemcinin tamamını kullanmak için harcadığı elektriğin %40ı boşa gidiyor bu da şarj sorunu demek.
androidde oyun bulamıyosan sana ne diyim ben ios ve androidin oyunları genel olarak aynı

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
androidde oyun bulamıyosan sana ne diyim ben ios ve androidin oyunları genel olarak aynı
Android de oyun bulamıyorum dememiş..Market çok gereksiz uygulamalar ile oyunlar ile dolu iyi oyunları seçmek zor oluyor demiş.

msy2017

msy2017

Üye
telefonda değil de tablette android 4.0 kullanıyorum.oyun uygulama vs çok güzel küçük oyunları bile güzel.ama kullanımı karışık geliyor menüde klasör oluşturamıyorum karmaşa oluyor hiç sevmiyorum bunu ev ekranlarını azaltıp çoğaltamıyorum tablet olduğu için doğru dürüst widget yok mağazada vardır belki bakmadım kısayolları bile istediğim gibi yerleştiremedim sinir oldum.joikuspotla internete bağlayamıyorum bunlar benim yaşadığım sorunlar.

TransformerS34

Üye
Bence en büyük sorunu ram'i tabiri caizse sömürmesi.

PriZm

PriZm

Üye
telefonda değil de tablette android 4.0 kullanıyorum.oyun uygulama vs çok güzel küçük oyunları bile güzel.ama kullanımı karışık geliyor menüde klasör oluşturamıyorum karmaşa oluyor hiç sevmiyorum bunu ev ekranlarını azaltıp çoğaltamıyorum tablet olduğu için doğru dürüst widget yok mağazada vardır belki bakmadım kısayolları bile istediğim gibi yerleştiremedim sinir oldum.joikuspotla internete bağlayamıyorum bunlar benim yaşadığım sorunlar.

buna sorun bile denmez.kullanıcı hatası denir :D marketten bir launcher yükle istediğin klasörü,düzenlemeyi yap :D

aleranol

aleranol

Üye

sen cidden android kullanıyormusun? Anca populer ücretsizler iyi :) o da git gidebilsiğin kadar lanet şey .

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tema atabilirsin bu sorun değil :ok2:

aleranol

aleranol

Üye

buna sorun bile denmez.kullanıcı hatası denir :D marketten bir launcher yükle istediğin klasörü,düzenlemeyi yap :D

launcher bazı telefonlarda kasabiliyor ve şarjı daha fazla yiyor. Boyuta bakıpda aldanma lütfen. Sense arayüzü ile bile çok zevkli değil. En az one x veya sensation xe keser sense arayüzünü. Diğer arayüzler zaten komedi gibi.

incitemfm

incitemfm

Üye

sen cidden android kullanıyormusun? Anca populer ücretsizler iyi :) o da git gidebilsiğin kadar lanet şey .
bizim ülkemiz çoğu muhteşem oyunu desteklemediği için göremiyo olabilirsin gmaile giriş yapmadan playe gir ordan oyun adına göre apk indir datayı çek daha muhteşem oyunlarr karşına çıkıyo

larten123

larten123

Üye
Stabillik ve şarj nedeniyle vardır memnun olmayan elbet

yakup_281

yakup_281

Üye
şarj şarj şarj

fLuke!

fLuke!

Üye
vay be androidin de sorunları var:d:

cyber

cyber

Üye
Ben memnun değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt