Ne tarz android oyun istiyorsun?java oyunları,uygulamaları felan android uygulamalarından bin kat iyiydi bence. çünkü android oyunlarında bir amac yok koş koş nereye kadar.![]()
ekran çözünürlüğünü ve işlemcini de söyle tavsiyede bulunalım 
Benim tel galaxy y şuan normalde sığmayacak kadar uyg yukluValla bana amac olan bi oyun olsunda ne olursa olsun. cep telefonum galaxy ace s5830i islemcisi bi hayli dusuk 2 uygulama yukluyon tel hafiza doluyo zaten
telefonun rootlu ise link2sd programını tavsiye ederim. Oyundan bol bişe yok yalnız fazla hd oyun bulamazsn
20-30 tane hd oyun var bildigimAndroidi tanımadan yargılamışsınOk bakarim.Tmm eyw. :-)Verdigin sitede on numara bi oyun buldum .sagolasin. :-Dverdiğin sitede cok iyi oyunlar var valla androidi sevmeye başladım![]()
androidi tam öğren javanın yanından geçmezsn dahaaynenAndroidi tanımadan yargılamışsınandroidi tam öğren javanın yanından geçmezsn daha
rom felan da attım hızlandı tel.sen orjianl rom mu kullanıyorsun,yoksa jullandığın başka rom var mı ?Benim telefona göre stabil custom rom yokaynenrom felan da attım hızlandı tel.sen orjianl rom mu kullanıyorsun,yoksa jullandığın başka rom var mı ?
stock rom iyi bana göre . Macera aramıyorm yani. Kullanılabilir olsn yeter. custom romda işlevle ilgili bi hata çıkıyo deli oluyorm