Android Cihazlara Windows 95/98/XP Yükleme (Android Üzerinde Sanal Makine)

Sponsorlu Bağlantılar

DirenishFlow

DirenishFlow

Üye
Driverleri Otomatik Falan mi Yüklüyor bu :D

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artik bea :-)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
hehe :D az mı denedim Nokia E71'e kurmayı yaw :zuhaha: ama Win 3.1'i kurmuştum hehe ama ekran yan çalışıyordu yazılar okunmuyo falan :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
işin garibi sanalda kurucam ama yer yok diyor win xp için çok entrasan anlamadım gitti

TheCower

TheCower

Üye
ya xp kurmanın mantığı nedir hiç bişi yapılamıyor mu ki bunda

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Xp lite versiyonları var. 245 mb lık versiyonlar. Kuracaksanız onlardan kurup görsel özellikleri kısarsanı daha rahat çalışabilir. Tabi normal pc gibi çalışmayacaktır, dalvik üzerinde bir de bu emülatör eklenecek celeron işlemcilerle kullanıyor gibi olacak :D

burakc1907

Üye
Gereksiz ya :D

aleranol

aleranol

Üye
image dosyası bulan varmı hafif bir dosya olursa daha iıi çalışacaktır :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
s2 ye win95 kurdular s3 e winxp kurdular adet bozulmassa s4 e win 7 s5 win 8 ama beni dinleyin direk win 8i yükleyin kasma yaşamazsınızama kaynak kodu bulabilirseniz:ehe tabi yinede teşekkürler

aleranol

aleranol

Üye
O degilde no bootable device fatal hatasindan sonra yapyigim dosya nerde onu bulamıyorum. Allah allah. Win7 de nereye kaydoluuor bu yaf?

baho2005

baho2005

Üye
    Konu Sahibi
O degilde no bootable device fatal hatasindan sonra yapyigim dosya nerde onu bulamıyorum. Allah allah. Win7 de nereye kaydoluuor bu yaf?
NOT : Mutlaka Videoyu İzleyin Konu İle İlgili En Detaylı Bilgiler İçermektedir....

aleranol

aleranol

Üye
Valla olmuyor img diye bi dosya yok bende. Nerede bi lanet olası dosya yav. Zaten pc de gitti kaldim yine androidle.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Valla olmuyor img diye bi dosya yok bende. Nerede bi lanet olası dosya yav. Zaten pc de gitti kaldim yine androidle.

Kurulum için img dosyası kullanıyor ise hazır kurulmuş bir xp nin img yedeğini alıp atmak lazım. iso dan kuramıyor galiba

aleranol

aleranol

Üye

Kurulum için img dosyası kullanıyor ise hazır kurulmuş bir xp nin img yedeğini alıp atmak lazım. iso dan kuramıyor galiba

Evet kurulum için o gerek ancak ilk verilen bochsda ram mem Convert işini yapiyo herlade ama yapilan dosyada yok. Eee ne abladim ben

gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
xperia neo v ye kurdum :D simdi bakim .d cok yavas acılıo

sadikbircan

Üye
wşn7 yada vista kaldırsa teller onlar dokunmatik destekliyor güzel olurdu :D

mustacix

mustacix

Üye
bunu kasmayan telde emülatör niyetine kullana bilirmiyiz :D .exe felan çalıştırsa direk atlarım (benim tel galaxy gio :D )

alaStar

alaStar

Üye
Paylaşım için teşekkürler çok ilgi çekici

mrt-06

mrt-06

Üye
kuruyorum ama bu programlar inşallah netbooka zarar vermez...

Üst Alt