Android Cihazınızda Oyunlar, Programlar Kasmaya Başlamışsa | Etkin Yöntem

Suan format attim ?";€&3%-%-<® ??? Error Mavi ekran cikartiyorum sana!

- - - Eklendi - - -

Symbian hack- sql enjeksiyon -html code- Dos hack bizim isimiz. Dikkat ette dos atmiyim sana.( elimde 9 adet virus var. En tehlikelisi tikladiginda tum suruculeri silip supurup pcye format atiyor) korkun bnden

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

3-4 yıl önce biri böyle dedi. Üstelik MSN'den. Hacklicem hacklicem dedi. Açık bıraktım MSN'yi hackle lan! dedim Adamdan çıt çıkmadı

3-4 yıl önce biri böyle dedi. Üstelik MSN'den. Hacklicem hacklicem dedi. Açık bıraktım MSN'yi hackle lan! dedim Adamdan çıt çıkmadı
Banada desen bendende cit cikmaz. Gercek hacker kendini heryerde belli etmez ve yap dedinmi yapmaz. Ha sen bana bise bilmiosn dersen ben sana derimki " su programi atacam tikla ac" programda yazarki "hacked by hackless- pc formatlanacak gule gule" ozmn anlarsin ne biliyorum ne bilmiyorum . Sansimada pc coktu viruslerin hepsi diskteydi. İnsallah formatsiz kurtaririm.. sonuc olarak msn hack yap dese biri yapmam....

S60v3 için program arıyor S^3 forumuna konu açıyor

Bana at firewall var

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Konu koptu

Aykut'un isminin geçtiği konu kopuyor hay Allah'ım ya

Dos firewall dinlermi ayrica dosyalarin paylasima aciksa zaten isin bitiktir. Ordan pc kontrol edilebilir. Buda pcnin sonu anlaminada gelebilir

- - - Eklendi - - -

Ahahaha daha yeni anladim

Modeme erişimin yoksa nasıl ddos atacaksın

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Rica ederim lafi bile olmaz

- - - Eklendi - - -

:/ ilginc

- - - Eklendi - - -

Bu arada. Saldirmadigim icinmi tesekkur ediyosun yoksa

- - - Eklendi - - -

Ahanda binbasi olmusun !!!

Sorumun cevabını verdin daha ne olsun

Binbaşı mı olmuşum Haa sen binbaşı olmuşsun tebrik ederim

Dos atmak. Bu bu sekilde kullaniliyor. "Dos atmak" "Dos ile saldirmak"
o dedğilde ddos ile sunucu çöketmesi yapılıyor ama once sunucu ıpv4 yada v6 a ulaşmak lazım onun dışında standart pc ye ddos yemez firewall var anti vürüsler var anacak dosya gonderirsin karşı taraf açar boom oda en güzeli çok yaptım

O en zevklisi zaten