Android Cihazınızda Oyunlar, Programlar Kasmaya Başlamışsa | Etkin Yöntem

Deleted.

Üye
deleted

Son düzenleme:

ben telefonumu derin dondurucu'da 30 DK beklettiğimi hatırlıyorum

%100 dogru bir bilgi. Bende sarjdayken telefon isiniyor. Modern combat kasmiyor ama akicilik kayboluyor. Telefonu sabah elime alinca oyun akici calisiyor. Ama rambo nunki kadar bi fark olmuyor bende. Sicakta olsa sogukta olsa arada cok minik fark oluyor. Ama oluyor yani

Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ben bir yöntem deneyeceğim: Bir ince bezi hafif nemli şekilde buzluğa koyacağım. İyice soğuyunca telefonun kılıfının içine arka kapağın üzerine gelecek şekilde yerleştireceğim. Bakalım ne kadar etki yapar. Bu yöntemi öneririm

Haklısın, illa ki etki ediyor.

Bu arada kardesimin s2 si isininca telefon cildiriyor. O islak mendille tutuyor telefonu sogusun diye. İsede yariyor. Benim tel cok isininca 3 kat buzdolabi posetine sariyorum. Sonra surahinin icine buzlu su dolduruyorum ve telefonu icine koyuorum. Tabi bu yontemi telefon cooooook isininca yapiorm. Su ana kadar 2 kere yaptim. Tlfon 30 dkda buz kesiyor.

- - - Eklendi - - -

Mesela suan telefonum 62 derece. 68in ustune cikarsa (cok kucuk ihtimal) o yontemi yapacam yine

klongs

Üye
dereceyi nasıl ölçüyorsun

klongs

Üye
bumu

klongs

Üye
bir deneyim thermometerden ölçüyorum 45 i geçmiyor acaba yanlış mı ölçüyor diye şüpheleniyorum

cihazlar ani ısı değişikliğinden çatlamaz inşallah,dün gittigidiyor'da gezerken gördüm galaxy s2 ye adam aliminyum kapak yapmış

ben s2den hic memnun degilim.telefon oyun actiktan 30dk sonra kızarmış ekmek gibi oluyor