Haber Android Cihazınızda %20 daha Fazla Pil Ömrü İster Misiniz? Facebook Uygulamasını Silin

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android Cihazınızda %20 daha Fazla Pil Ömrü İster Misiniz? Facebook Uygulamasını Silin


Yaklaşık üç buçuk yıl önce, Facebook uygulamasının iOS cihazlarındaki batarya boşaltma sorunlarından sorumlu olduğu ortaya çıkmıştı. Geçtiğimiz yıl Facebook bunu kabul etti ve uygulamanın güncellenmiş bir sürümünün sorunun sınırlandırılmasına yardımcı olacağını söyledi. Ancak bugün Facebook uygulamasını herhangi bir Android cihazına yükleyen kullanıcılar, yeni bir batarya sorunu ile karşı karşıya kaldılar.

http://www.maxicep.com/microsoft-facebooku-satin-almaya-niyetli
Microsoft, Facebook'u Satın Almaya Niyetli
Tech World Zone adlı site son zamanlarda Metal uygulamasını kullanarak Nexus 6P üzerinde Facebook uygulamasını test etti. Bir haftalık testin ardından ortaya çıkan sonuçlarda, uygulamanın telefondan kaldırıldığı her gün için %20 daha fazla batarya kaldığı görüldü. Facebook uygulamasını silmek, Android akıllı telefonlarda batarya sorununu gidermenin yanında performans artışını da beraberinde getirdiği söyleniyor.

Android'in kendi batarya istatistikleri, Facebook uygulamasını çalıştırmak için kullanılan güç miktarı hakkında herhangi bir bilgi vermese de, uygulama yüklü olan telefon çevrimdışı olsa dahi, arka planda çalışmaya devam ediyor.

Facebook konuyla ilgili bir açıklama yaparken, uygulama yüklenmiş olan Android telefonların ve tabletlerin performans sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor gibi görünüyor. Facebook'tan aşağıdaki açıklama geldi fakat bu açıklamada pile etki eden sorundan bahsedilmiyor;

Android uygulamamızdan kaynaklanan hız sorunlarıyla karşılaşan bir kaç kişinin bulunduğu haberini duyduk. Bunu araştırıyoruz ve sizi mümkün olduğunca sıklıkla güncelleyeceğiz. Bu sorunların giderilmesine odaklanıyoruz "- Facebook sözcüsü
Facebook erişimine ve daha fazla pil ömrüne önem veriyorsanız, resmi Facebook uygulamasını telefonunuzdan silerek, tarayıcı üzerinden Facebook Mobil sayfasını kullanabilirsiniz.
Android Cihazınızda %20 daha Fazla Pil Ömrü İster Misiniz? Facebook Uygulamasını Silin
 
  • Beğen
Tepkiler: kadikoy


kadikoy

kadikoy

Üye
çook doğru sildim pil ömrü uzadı.
ayrıca skype de aynı şekilde pil yiyor onuda sildim .telefon rahatladı.
 
mcnpl4

mcnpl4

Üye
Artık mobil sitede mesajlaşma yok sanırım en azından messenger uygulamasını yüklemek zorunda bırakıyorlar. Bana kalsa pratik bir site üzerinden kullanmak daha rahat olurdu bilgisayar gibi. anlık bildirim sorun sadece
 
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Yıllardır söyleniyor/söylüyoruz daha yeni uyanıyor millet.
İlla [f] kullanacaksanız, 'ı kullanın.
Hem performans hem de pil açısından muazzam.
Hem mesajlaşmada Messenger'a atmıyor.
 

Koradam

Üye
Veya mbasic.facebook.com kullanın
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
2013 Eylülden Beridir Kullanmıyorumki Zaten
 
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Ben şahsen hiç bir sosyal medya uygulamasını kullanmıyorum (İnstagram hariç). Tarayıcı üzerinden giriyorum. Anlık bildirim veren uygulamalar pili her zaman fazla tüketir.
 
. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
En iyisi sosyal medya hesaplarını kapatmak. Ben öyle yaptım. Telefonu elime alıyorum, ne yapacağım ki deyip tekrar koyuyorum. Pilim 3 günü görüyor bazen ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR


Üst Alt