Öneri Android cihaza rom kurmadan önce rom'un cihaza uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız

Sponsorlu Bağlantılar

kral_yusuf25

Üye
    Konu Sahibi
Android cihaza rom kurmadan önce rom'un cihaza uyumlu olup olmadığını nasıl anlarız
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Romun paylaşıldığı yerde hangi cihaza uygun olduğu yazar zaten.

• Beğen
Tepkiler: ghstr

kral_yusuf25

Üye
    Konu Sahibi
Yabancı sitelerde var.oda telefonların kendi orjinal rom u ben o rom u alıp tabletime kuracağım

kral_yusuf25

Üye
    Konu Sahibi
Tablet için de var
en.miui.com/extra.php?mod=rom
%2Fdownload&mobile=no
Hemde ikiside android değilmi

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Evet arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

Senin dediğin ikiside Android değil mi ? Evet ikiside Android ama tablet ve telefon ROM ları farklıdır eğer aynı ROM hem tablet hemde telefon için varsa birinden birine portlanmıştır dikkat et portlanmş ROM genelde dengesiz olur ve istediğin performans pil ömrü vs gibi şeyler beklediğin gibi çıkmayabilir ( bazen kamera wi-fi bluetooth vs de çalışmayabilir veya tam olarak işlevini yerine getiremeyebilir ) o yüzden bu işlerde acemiysen dikkatli davranman gerekir

kral_yusuf25

Üye
    Konu Sahibi
Evet ya acemiyim rom konusunda.

kral_yusuf25

Üye
    Konu Sahibi
:-) hi-level t704 ama fazla kullanılmadığı için nette fazla bilgi yok

xpolat673

Üye
hocam hayırlı ramazanlar BENİM TELEFONUM ÇÖKTÜ AÇILIŞ EKRANINDA RESETLİYOR SÜREKLİ BEN ROM YUKLEMEYE CALIŞTIM AMA YUKLEMEDİ MD5 MİSMATCH HATASI ALDIM BACKUP YEDEĞİ GERİ YUKLEMEYE ÇALIŞINCADA OLMUYOR YARDIM EDİN LÜTFEN CİHAZ SADECE RECOVER CWM MAVİ YE GİRİYOR

Death Punch

Death Punch

Üye
hocam hayırlı ramazanlar BENİM TELEFONUM ÇÖKTÜ AÇILIŞ EKRANINDA RESETLİYOR SÜREKLİ BEN ROM YUKLEMEYE CALIŞTIM AMA YUKLEMEDİ MD5 MİSMATCH HATASI ALDIM BACKUP YEDEĞİ GERİ YUKLEMEYE ÇALIŞINCADA OLMUYOR YARDIM EDİN LÜTFEN CİHAZ SADECE RECOVER CWM MAVİ YE GİRİYOR
Download moda giriyor mu

xpolat673

Üye
malesef giriyor ama çice cwm recoverynin aynısı
çince recovery dicektm root yaptm ve super userden tema sildim çöktü şimdiki durum açılış logosunda resetliyo beyaz ekran yanıp sönüyor

Death Punch

Death Punch

Üye
Download moda giriyorsa odinle orjinal romu yükle

xpolat673

Üye
hocam odini görmez download dada recovery var ayrıca samsung için değilmi o? benimki replica htc m5 mtk6572
hocam odini görmez download dada recovery var ayrıca samsung için değilmi o? benimki replica htc m5 mtk6572

cihanata_1

cihanata_1

Üye
yabancı sitedede olsa anlarsın romun paylaşıldığı yerde rom hangi cihaz için yapılmışsa o cihazın marka ve modeli yazar:oke:

xpolat673

Üye
bide şöyle bi durum var yanlız telefonum orjınal değil htc m5 yazıyor kapakta içinde ise mtk6572 yazıyor 4.2.2
ayrıca recovery var sadece download yok download a girmeye çalışınca çince recovery çıkıyor
bide şöyle bi durum var yanlız telefonum orjınal değil htc m5 yazıyor kapakta içinde ise mtk6572 yazıyor 4.2.2
ayrıca recovery var sadece download yok download a girmeye çalışınca çince recovery çıkıyor

Üst Alt