ANDROID CHROME hizini 4 kat arttirin

Sponsorlu Bağlantılar

akyzmn

akyzmn

Üye
    Konu Sahibi
ANDROID CHROME hizini 4 kat arttirin
chrome://flags/#max-tiles-for-interest-area

Linki arama kismina yapistirin. Cikan ozel ayar menusunde karo degerini 512 olarak ayarlayin.
Default olarak 32 gelir.

Hizi fark edeceksiniz…

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Tyrann

muhammedömer

muhammedömer

Üye
paylaşım için tşk. fark edilir derecede hızlandı...

faruk26kuraf

Üye
Kardes telefonu bozabilir

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Bozuyor mu?

Ferzan

Ferzan

Üye
Teşekkürler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
deneyelim bakalım :hmmm

bLnmz

bLnmz

Üye
UYARI Bu deneysel özellikler zaman zaman değişebilir, bozulabilir veya kullanımdan kaldırılabilir. Bu deneylerden herhangi birini açtığınızda tarayıcınızın aniden yanmaya başlaması mümkün olduğundan, başınıza gelebilecekler konusunda kesinlikle hiçbir garanti vermeyiz. Şaka bir yana, tarayıcınız tüm verilerinizi silebilir ya da güvenliğiniz ve gizliliğiniz beklenmedik şekillerde riske girebilir. Etkinleştireceğiniz her deney bu tarayıcının tüm kullanıcıları için etkin hale gelecektir. Lütfen dikkatle ilerleyin.

Google'ye de bak sen :) Şaka da yaparmış :cool

Paylaşımın için teşekkürler kardeşim ellerine sağlık :)

faruk26kuraf

Üye
UYARI Bu deneysel özellikler zaman zaman değişebilir, bozulabilir veya kullanımdan kaldırılabilir. Bu deneylerden herhangi birini açtığınızda tarayıcınızın aniden yanmaya başlaması mümkün olduğundan, başınıza gelebilecekler konusunda kesinlikle hiçbir garanti vermeyiz. Şaka bir yana, tarayıcınız tüm verilerinizi silebilir ya da güvenliğiniz ve gizliliğiniz beklenmedik şekillerde riske girebilir. Etkinleştireceğiniz her deney bu tarayıcının tüm kullanıcıları için etkin hale gelecektir. Lütfen dikkatle ilerleyin.

Google'ye de bak sen :) Şaka da yaparmış :cool

Paylaşımın için teşekkürler kardeşim ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim arkadaş konuyu açan kardeş konu açarken lütfen sonuçlarını yazTeşekkür arkadaş destek ledigin için

• Beğen
Tepkiler: bLnmz
muhsin13

muhsin13

Üye
ayarı yaptım şu an yangın tüpünü arıyom bu yorumuda hesap makinesinden attım

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
avast

avast

Üye
Senesinde pek bi fark hissedemedim ben

kaanslmz

kaanslmz

Üye
tsk kardes.
orda bayagi bi secenek var,daha iyi bir chrome icin onlari da kullanan var mi? yani baska yapmamiz gereken ayar?

mürteza16

mürteza16

Üye
:tşk:

Takipçi Satın Al

Üst Alt