İstek Android Bolumu Ve Forum Mantigi??

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Android Bolumu Ve Forum Mantigi??
Bu bolumde genel olarak konular yoneticiler tarafindan aciliyor yani bu isin mantigini bilen kisiler tarafindan aciliyor yani kimseden daha cok bilmiyorum sadece uye olarak istegimi belirtmek amacim :)

Simdi bu bolumde neredeyse hicbir konuda aciklama vs hicbirsey yok bir resim altinada linki yapistir oldu bitti...
Bu ne diye soran olursa gogile pley varya git bak herseyi devletten bekleme mantigi almis basini gitmis yani bu is bu kadar ucuzmu?
Kopy paste anladik ama bu kadarda kolay olmamali!

uygulama nedir?
Guncellemeyle neler gelmis?
Android surumu ne olmali?

Mesela ben yeni cihaz aldim ve foruma girdim konudan alabilecegim tek şey indirme linki bunun disinda bir istek olursa gogile pleye git cunku biz yan sanayisiyiz gibi bir durum olusmus.

Bir konu aciyorsak bunun ne oldugunu bilmeliyiz bilmiyorsakta ufak bir arastirma yaparak uygulama hakkinda onu ozetleyen bir aciklama yapilabilir hic olmadi usengeclikten öldüm diyelim gogile trnslite ile ceviri koyarim yani symbiandayken ovistorun ne ise yaradigini bilmezdim simdi ise gogile pley ile ortak kullanir olduk cihazi android bolumu sayesinde!
Bunun icin tesekkurler maxicepmi diyecegiz yoksa bu konuyla ilgili bir duzenleme bir yaptirim olacakmi?
Nasilki uyeler konu acarken uymasi gereken kurallar var artik yoneticilerde bazi kurallari uygulamali...
Icerigi olmayan konu olmaz olmamali!!

Simdiden tesekkurler duzelecek yada duzelmeyecek duzen icin kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: mürteza16, Silinen Üye 2480407, sailorcml ve 7 diğerleri

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Ya da sağlam birinin bu işe el atması lazım yani benim dat dara dat darada dat tara dat :D Süper Kemal :kop2: Şaka maka haklısın gerçekten de biraz daha güncel, ayrıntılı olmalı :oke:

mehmettech

mehmettech

Üye
Adam haklı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
aslında haklısın şahsen bende aslında açmak istiyorum bu sebepten dolayı açmıyorum biraz daha haşır neşir olmam gerekiyor. Bi de şu var android symbiana göre biraz pis bir sistem şimdi şöyle sen iyi bilirsin bu durumları symbianda günde 2-3 uygulama çıkıyordu herkes yükleyip bakıyordu merak ediyordu gerek yorumlar gerek konu açanlar açıklamasını yapıyordu. Android öyle değil yığınla uygulama çıkıyor uygulamalarda az buz değil symbianda kaliteli bi uygulama 5 megabaytı geçmiyordu androidde öyle değil indirmesi yüklemesi falan. Bir de şöyle birşey var yükle sil yükle sil kalıntıları android sistemini rahatsız ediyor ram şişiyor falan symbian öyle değilki yükle sil kara düzen bildiğin :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
aslında haklısın şahsen bende aslında açmak istiyorum bu sebepten dolayı açmıyorum biraz daha haşır neşir olmam gerekiyor. Bi de şu var android symbiana göre biraz pis bir sistem şimdi şöyle sen iyi bilirsin bu durumları symbianda günde 2-3 uygulama çıkıyordu herkes yükleyip bakıyordu merak ediyordu gerek yorumlar gerek konu açanlar açıklamasını yapıyordu. Android öyle değil yığınla uygulama çıkıyor uygulamalarda az buz değil symbianda kaliteli bi uygulama 5 megabaytı geçmiyordu androidde öyle değil indirmesi yüklemesi falan. Bir de şöyle birşey var yükle sil yükle sil kalıntıları android sistemini rahatsız ediyor ram şişiyor falan symbian öyle değilki yükle sil kara düzen bildiğin :)

tabıkı her uygulamayı yuklemek mumkun degıl ama anladıgın kadarı ıle bırseyler yazıp yanı uygulamayı kısaca ozetleyıp daha fazlası ıçın google play lınkını adres gosterebılırsınız yada kısaca ozetledıkten sonra kullanıcı deneyımlerınızı bızımle paylasabılırsınız gıbı bır dıp not dusebılırsınız yanı secenek cok...
bır seye daha degıneyım burası bır turk sıtesı ama bazı konularda sadece ıngılızce bılgıler var ve tarayıcı bunu tanıyıp otomatık cevırmıyor ama yabancı sıtelerde bu otomatık olarak cevrılıyor vs vs.. konular tamamen eksık ve yetersız! actım oldu gıbı bır ızlenım bırakıyor insanda...

• Beğen
Tepkiler: Bilişim Profesörü ve asigsasi
hikmet366

hikmet366

Üye
birşeyler yazıyor ama ingilizce resime bakarak güzelmiş indir bu kadar benim yaptığım tabi türkçe içerikli olsa okurum ne işe yararmış gibi öğrenirim nicin neden kullanılıyormuş inlice olduğu için ancak kurarak öğrenebiliyorum .

tabi bazende resim çıkmıyor mecbur es geçiyorum . ben sizden iyi konu açarım dimiyorum ama bu konuda hekez haklı

MaxipmaN

Üye
tecrübe konuşmuş :)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Adminlerimiz Konu hakkında bir açıklama yapılmayacakmı ?

@Ozan

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Türkçe içeriklerin olması konusunda aynı fikirdeyim.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Ozan

Ozan

Admin
Adminlerimiz Konu hakkında bir açıklama yapılmayacakmı ?

@Ozan
Başta tüm yöneticiler olmak üzere, özellikle Android bölümü yöneticileri olmak üzere bu konuya dikkat etmeleri gerekmektedir evet haklısınız arkadaşlar bununla ilgili ekstra özen gösterilmesini sağlayacağım, symbian bölümünde işleyiş zaten bahsettiğimiz şekilde oturdu insallah sizin önerilerinizle android bölümümüz de daha güzel olacaktır ki yönetici dısında üyelerin açtığı konularda, üyelerimiz de aynı özeni göstermeli diye düşünüyorum. Sonuçta yöneticiler konuyu onaylarken açıklama olmadıgı gerekçesiyle red edemezler, o zaman güncel paylasım göremeyiz. Üyelerimizin de bölüme katkısı büyük oldugundan bu konuda oldukça duyarlı olmalılar

@Yönetici

• Beğen
Tepkiler: CV-Aurora, Nextman ve yaren_dede
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bizim Windows Phone bölümünde böyle bir sıkıntı yok @Ozan
Yeri geliyor uzun uzun çeviriler ya da çoğu zaman kendi cümlelerimizle uzun açıklamalar yaparak haber, uygulama, oyun, tanıtım, karşılaştırma konusu açıyoruz.
Mümkün olduğunca görsellerle destekliyoruz.
Üyeler tarafından yalın açılmış konulara bizzat ben müdahale edip görsel ekliyorum kimi zaman.
En önemlisi Windows Phone Bölümü olarak pek çok yerli site ve portalın önünde gidiyoruz diye düşünüyorum.
WP yönetimi olarak düzenli iletişim halindeyiz.
Ve artık üyelerden de epey destek veren, haber konusu açan var.
Velhasıl, bizde asayiş berkemal.
Umarım Android bölümünde de üyelerin istediği şekilde düzen oturur. :oke:

• Beğen
Tepkiler: EroL ve yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Bizim Windows Phone bölümünde böyle bir sıkıntı yok @Ozan
Yeri geliyor uzun uzun çeviriler ya da çoğu zaman kendi cümlelerimizle uzun açıklamalar yaparak haber, uygulama, oyun, tanıtım, karşılaştırma konusu açıyoruz.
Mümkün olduğunca görsellerle destekliyoruz.
Üyeler tarafından yalın açılmış konulara bizzat ben müdahale edip görsel ekliyorum kimi zaman.
En önemlisi Windows Phone Bölümü olarak pek çok yerli site ve portalın önünde gidiyoruz diye düşünüyorum.
WP yönetimi olarak düzenli iletişim halindeyiz.
Ve artık üyelerden de epey destek veren, haber konusu açan var.
Velhasıl, bizde asayiş berkemal.
Umarım Android bölümünde de üyelerin istediği şekilde düzen oturur. :oke:

Windows bölümü bu konuda cok iyi dostum :oke:
Belki android te birgün bu düzene kavuşur :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Androidin kullanıcısı çok sanırım sıkıntı birazda bundan kaynaklanıyor

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
Symbian daki kişiler nerdeeee

• Beğen
emreli01

emreli01

Üye
Symbiandaki yardımlaşma bilgilendirme maalesef android de yok

• Beğen
Tepkiler: hikmet366
yaren_dede

yaren_dede

Üye
    Konu Sahibi
Sizlerin önerileri ve görüşleriyle daha güzel hale getirmeye çalışıyoruz işte, görevimiz ve sorumlulugumuz

Şoyle bir duzenleme nasil olur acaba?
Konulardaki indirme linkleri misafirlere kapali olsa ve sadece uyelere acik olsa?
@Ozan
Belki bolumde aktif ve katilimci uye sayisinda bir artis olabilir boylece

hikmet366

hikmet366

Üye
Şoyle bir duzenleme nasil olur acaba?
Konulardaki indirme linkleri misafirlere kapali olsa ve sadece uyelere acik olsa?
@Ozan
Belki bolumde aktif ve katilimci uye sayisinda bir artis olabilir boylece

mesela bazı kullanıcılar isterse linklerini sadece maxicep tarafından görüntülesin istemeyenler linkleri herkeze açık yapsın

böyle bir uygulama sizce nasıl olur.

Üst Alt