Tavsiye Android Bedava VPN Programı (İstek)

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Android Bedava VPN Programı (İstek)
Android için bedava sınırsız kullanım VPN programı var mı. HotSpot'da sürekli bağlantı kesiliyor ve bir müddet sonra günlük 4 saat süre veriyor. Bazende bağlanmıyor yada bağlanıyor fakat engelli sitelere girmiyor. HideMan'de ücretli sadece 5 saat/haftalık ücretsiz veriyor. Diğerleride deneme ve yavaş.
Lütfen yardım edin

bahaddin53

bahaddin53

Üye
kardeş hepsini salla Opera Mini indir telefona hem internet kullanımı çok çok az hemde konum gizli olduğu için heryere giriyor.

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
Ama bana flash falan lazım video izliyorum bide o her sitenin mobil sürümünü açıyor bana bazen masaüstü sürümü lazım oluyor.

bahaddin53

bahaddin53

Üye
istersen altta masaüstü sürüm yazıyor benim bildiğim.Bide usta 10mb flash player çok değil indir apksını kur yani :D VPN ler şarjda yer hem

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Genelde sınırsız vpn ler paralı oluyo Tiger Vpns var fakat demosu 100 mb gayet iyi çalışıyor google da aratarak prosunu bulabilirsin

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
tunel bear vpn programını tavsiye ederim ; 1 sene ücretsiz şu anda ve gayet iş gören bir program. .. .

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Google play store mod kurun sonra hotspot shield veya hideninja prosunu bulun yukleyin

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Psiphon var ücretsiz olarak bulabilirsin play store da bende onu kullanıyorum

ahmetsuha525000

Üye
    Konu Sahibi
HotSpot 2 gündür çalışmıyor. TunnelBear kullanıyorum ana HotSpot niye çalışmıyor anlamadım

Takipçi Satın Al

Üst Alt