Bir tek galeri whatsapp ayarlar değişmiş

samsung hub kullanmamBir tek galeri whatsapp ayarlar değişmiş
O kalan ikisinde de samsung hub widgetları mı var yoksa![]()
![]()
onlarda müzik adım sayar takvim var 
Kio çok fena şarj sömürüyor ve kendimi ikonlara odaklayamıyorum ötekine bakayım şimdiSupermassive Black Hole
Koi live wallpaper
Beach le bişey vardı o da güzeldi. Sonra ocean hd ve forest hd de güzelKio çok fena şarj sömürüyor ve kendimi ikonlara odaklayamıyorum ötekine bakayım şimdi
Supermassive Black Hole olanı indirdim apk olarak supermiş ciddenSupermassive Black Hole
Koi live wallpaper

Cm10.1 mi attın la
Bu baya hizli![]()

Playden aldım ss bana ait değilCm10.1 mi attın la![]()
Bi an belki ace 2 ye dönmüştür dedim ana konuda antutu ss leri falanPlayden aldım ss bana ait değil

Allah döndürmesin o işkenceli tft'yeBi an belki ace 2 ye dönmüştür dedim ana konuda antutu ss leri falan![]()

bende böyle bekledimÇünkü insanlara başta güzel geldi, şimdi gereksiz ve şarj yiyen birşey olarak geliyor canlı duvar kağıtları. Bana hep gereksiz ve yorucu gelmişlerdir ama hala ara ara Sony'nin cosmic flow'u ile yeni versiyonunu kullanırım.
Açıkçası ios laşıyor mu diye yazınca material dizayn ile ilgili ss ler falan beklemiştim ama...![]()

aynı benBende dock yok, widget yok, ikinci bir ekranda yok sadece bir wallpaper var. Düşün sadeliği.@~N.A.W.Y~
Aynen güzelmiş link adresini vereyim indirmek isteyen burdan indirebilirLive wallpaper için bunu öneririm. Daha önce kullanmıştım. Ram kullanımı düşük ve 2k ekranda şahane görünüyor ()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca aynı geliştiricinin birde bir oyunu var, onuda tavsiye ederim.
2.3.6 demişlerNasıl duygulandım be. gb zamanları çok güzeldi...