Android arayı açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
Bana göre ıphone şuan sadece adı için satıyor. Yoksa kendisi için para veren yok.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Bana göre ıphone şuan sadece adı için satıyor. Yoksa kendisi için para veren yok.

iphone alıp sadece alo diyeceksen tabiki adı için almışsındır ama uygulama ve oyun için aldıysan telefondan anlıyosundur

theposies

theposies

Üye
İphone da 5 tel androidde sayamayacagim kadar tel var.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
E Android'in geçmesi normal bu kadar telefonla zaten genel olarak da iyi bir işletim özellikle 4.0 sistemi uygulama/oyun desteği de yeterli...

Symbianize

Symbianize

Üye
Ios hala lider bence ondaki uygulamaların yarısı ancak var androidde ondaki stabillik hiç birinde yok android donanımla göz boyamaktan başka bişey yapmıyo

pentagram_34

pentagram_34

Üye
İos yılda tek bir telefon çıkarak 2. Sırada oluyorsa,her yıl 2 tane çıkarsadı ozaman baştacı olurdu.
Yani okadar android olduğundan normal ama bir firmanın tek bir telefonun yılda bir çıkarttığı ürünle 2. Olması da güzel. Tek ürünle onu başarabiliyor demekki.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
IOS 1 tane cıkartıyor oda cok pahali oluyor o yüzden düşüşe geciyor sanırsam

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Apple personelleri toplandi uyuyun yarin applede is basi yapacaksiniz maas verecekler size

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Apple personelleri toplandi uyuyun yarin applede is basi yapacaksiniz maas verecekler size

Arkadaşım konudaki tüm mesajlarını silmişler ısrarla gereksiz mesaj yazıyorsun.. Akıl var mantık var ios lu telefonlar iphone 3g 3gs 4 4s android için say say bitmez tabiki geçecek

Türe

Türe

Üye
Bosver abi yakinda cezasini da alir oturur .

Yuzlerce android cihaza karsi 4 tane ioslu cihaz var , biraz mantikli dusunun lutfen

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bosver abi yakinda cezasini da alir oturur .

Yuzlerce android cihaza karsi 4 tane ioslu cihaz var , biraz mantikli dusunun lutfen

Aynen kardeşim android bu kadar cihaza rağmen hala iosla kıyaslıyosa bi yerlerde hata var demektir ios un verimli çalıştığı 700 800 hatta 1000 tl lik üç beş model telefon çıksın android duman olur

Türe

Türe

Üye
Hayir bir de abi sunu dusun ;

Apple'in en iyi cihazinin donanimi 800 mhz islemcili fakat androidde s3 u baz alirsak 1.4 ghz ama ona ragmen 4s hala lider ;) Dokup dusunmeli herkes ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hayir bir de abi sunu dusun ;

Apple'in en iyi cihazinin donanimi 800 mhz islemcili fakat androidde s3 u baz alirsak 1.4 ghz ama ona ragmen 4s hala lider ;) Dokup dusunmeli herkes ;)

Droid in mantık out ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye

Arkadaşım konudaki tüm mesajlarını silmişler ısrarla gereksiz mesaj yazıyorsun.. Akıl var mantık var ios lu telefonlar iphone 3g 3gs 4 4s android için say say bitmez tabiki geçecek

Tanidik bi mod. olsaydi sizinde mesajlardan eser kalmazdida neyse susayim bari bu sefer bu tur konulara girmek hata zaten adam bi istatigi. acikliyor alakaya maydonoz adam ios iyidir diyor gelde deli olma e modun iphonu vardir zoruna gitmistir silmistir turkiyede yasadigimiz icun alisigim bu tur tavirlara yetkiyi eline alanin kqbardigi durumlara alisigim mesaj geregine bakan yok neyse siz burda tartisin ben kacar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
android yeni yetme daha mama ile besleniyorken ios, syimbian, bada vs yi koseye sıkıstırıyorsa tebrik etmek lazım.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Adam kullanim sayisi uzerine bir istatigi acikliyor adam kiyaslamaya giriyor allah allaah

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Tanidik bi mod. olsaydi sizinde mesajlardan eser kalmazdida neyse susayim bari bu sefer bu tur konulara girmek hata zaten adam bi istatigi. acikliyor alakaya maydonoz adam ios iyidir diyor gelde deli olma e modun iphonu vardir zoruna gitmistir silmistir turkiyede yasadigimiz icun alisigim bu tur tavirlara yetkiyi eline alanin kqbardigi durumlara alisigim mesaj geregine bakan yok neyse siz burda tartisin ben kacar

valla ben burda modlarım kimseye kıyağımnı görmedim başka sitelerle karıştırıyorsun.. İstatistiğe gelince de bi söz vardır ucuz malın alıcısı çok olur ;) 4 telefona 400 telefon kıyaslaması sana mantıklı mı geliyor? Ios tabiki androidden iyi

---------- Eklendi @ 23:31:16 ---------- Yazıldı @ 23:30:11 ----------

android yeni yetme daha mama ile besleniyorken ios, syimbian, bada vs yi koseye sıkıstırıyorsa tebrik etmek lazım.

Android o kadar da yeni değil kardeşim abartma

HaqperesT

HaqperesT

Üye
yeni 2008 cıkmıs piyasaya dort yıllık bir velet iosu samar oglanına cevirdi.. neye kızıyonuz yaw 4 sene sonra siler supurur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
yeni 2008 cıkmıs piyasaya dort yıllık bir velet iosu samar oglanına cevirdi.. neye kızıyonuz yaw 4 sene sonra siler supurur.

iosu şamar oğlanına mı çevirdi :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt