Android arayı açıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Android arayı açıyor

Mobil işletim sistemlerindeki savaş, Android'in üstünlüğü ile devam ediyor. IDC'nin yaptığı araştırmaya göre Android, "En çok kullanılan mobil işletim sistemi" ünvanını perçinliyor.

Geçtiğimiz sene ilk çeyrekte %36'lık bir pazar payına sahip olan Android, bu sene %59'luk bir paya sahip olarak liderliğini netleştirdi. Toplam satış adetlerine baktığımızda ise %145'lik bir artış göstererek 89.9 milyona ulaştı.

iOS ise satışlarını %88 artırarak 35 milyona ulaşmış olsa da Android'in aksine 2011'deki %18'lik pazar payını sadece %23'e çekebildi. Bu noktada çok sayıda telefon modeli ile giriş yapmanın bariz avantajını, Android tarafında görüyoruz. Gerçi insanların 4S'te beklediğini bulamaması ve 5'i bekliyor olmasının da payı var.

Listeye baktığımızda Symbian OS ile Blackberry'de ciddi düşüşler görüyoruz. Bakalım BlackBerry 10 ile RIM tekrar çıkışa geçebilecek mi...

MuhammedAliAKB

Üye
bilgi için teşekkürler

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu bence IOS un Android den iyi olduğu gerçeğini değiştirmez..Tabi şahsi fikrim..

• Beğen
Tepkiler: mamilim90, Cihanî Sultan ve Türe
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu son derece normal iphone a karşılık 76494674225798224005468892 tane android cihaz var.

• Beğen
Tepkiler: mamilim90 ve Cihanî Sultan

MuhammedAliAKB

Üye
haklısın yani ios sadece iphone 'da kullanılıyor ama android'e bakarsan Lg Samsung öylece gidiyor :oke:

__xXx__

__xXx__

Üye
ios a karşı birsürü androidli cihazın yani sıra birde şöyle birşey var :
en basitinden ülkemiz için konuşalım en ucuz androidli cihaz(çin malları haric) 400-500tl arası en ucuz iphone bugün 3gs yi min seviye baz alırsak 1000 lira yani 3 assagi 5 yukarı herkes androidli cihaz alabiliyorken herkes ios işletim sistemini çalıştıran iphoneu alamıyor bunu dünya geneline vurduğumuz zamanda androidin ios u ezip geçme nedeni de ortaya çıkıyor evet android güzel ama ios muhteşem

KayraBey

KayraBey

Üye
android iyi tabi.tek geçerim

Dumbledore

Dumbledore

Üye
İOS favorim,ama symbian kullanıyorum 3.sırada symbian ölene kadar symbiana devam :)

Astrosman

Astrosman

Üye
Helal androide :ehe

klongs

klongs

Üye
linux nasıl windows mobile+windows phone u geçmiş linuxlu hiç cihaz yok ki

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
linux tabanlı diye öyle yazılmış olabilir dedim başka izahı yok çünkü :hmmm

Astrosman

Astrosman

Üye

kardeşim senin sıkıntın ne neden herkesin yorumuna yav he he yazıyosun??

hocam bunlar inci sözlükluler. Dhforumda kendileri bu kelimeleri kullanıyorlar. Yani burayıda kendilerine benzetmek istiyorlar..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hocam bunlar inci sözlükluler. Dhforumda kendileri bu kelimeleri kullanıyorlar. Yani burayıda kendilerine benzetmek istiyorlar..

sanmam incici olduğunu da forumu kahvehaneye çevirmeye çalışanlar var

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Başlığı gördüm gülmek için geldim ve gidiyorum :d:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt