Haber Android 8.0 için çalışmalar başladı, bakın adı ne olacak?

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Android 8.0 için çalışmalar başladı, bakın adı ne olacak?
Google tarafından geliştirilmekte olan yeni işletim sistemi sürümü Android 8.0 ile ilgili ilk bilgiler gelmeye başladı. Peki ama Android 8.0'ın adı ne olacak?

Android 7.0’ın yayınlanmasının ardından, şimdilerde ise sıra Android 8.0 ile ilgili dedikodulara geldi. Android’in kıdemli başkan yardımcısı olan ve daha öncede Twitter üzerinde gerçekleştirdiği bir iki paylaşımla gündem yaratan Hiroshi Lockheimer, Android 8’in kod adı hakkındaki ilk bilgiyi Twitter üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımla kamuoyuna duyurmuş oldu.

Hiroshi Lockheimer Twitter üzerinden Oreo temalı bir paylaşımda bulunurken, alfabetik sırayla gelen Android'in 8. sürümünün O harfiyle başlayacak olması da akılları tam anlamıyla karıştırdı.

2016 yılının Haziran ayında da Twitter üzerinden bir açıklama gerçekleştiren ve bir sonraki sürümün kod adının ‘‘Nutella’’ olacağını söyleyen Lockheimer’in daha sonra bizlerle eğlendiği ortaya çıkmış ve birkaç hafta sonra Android 7.0'ın isminin Nougat olacağı duyurulmuştu.

Muhtemelen Android 8.0 ile ilgili detaylarda 2017 yılının Haziran ayında duyurulacakken, isminin gerçekten Oreo olup olmayacağını da bu dönemde öğrenmiş olacağız.

Android 8.0 için çalışmalar başladı, bakın adı ne olacak?

Tepkiler: Muhammed CR7

_ardaa

Üye
7'yi henüz göremedik 8'in haberi çıkmış.

Tepkiler: Gofrettin115 ve Buğra
7 Sondu Noldu Vazmı Geçtiler

Tepkiler: Buğra

MaxipmaN

Üye
kitkat reyiz gibisi var mı be

Tepkiler: Bab-ı Umut, fercel307, Buğra ve 1 kişi daha
7 yi göremeyenler çok üzgün

Son düzenleme:
Tepkiler: Muhammed CR7 ve Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Andromeda haberleri çıkmıştı bir ara ama bakalım mayısta google neyin tanıtımını yapacak

Tepkiler: -Andromeda-
bir sonraki androidin ismi türkçe olursa ismini düşünemiyorum şimdiden çok sakıncalı çünkü

Sözde " " son'du

Son düzenleme:
Demek ki 7 son değilmiş, yani android bu kadar tutuluyorken yerine başka işletim sistemi getirmezlerdi

Gingerbread efsane ya ilk android telefonumda vardi galaxy ace de nereden nereye geldik

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tepkiler: teknolojibaronu ve Buğra
Oturmus bir duzen var kolay kolay birakmazlar

Morpheuz

Üye
Hala 4.2 kullanıyorum 8 diyorlar

lazye

Üye
Yenilik her zaman iyidir düşüncesindeyim ben

Bir gün google cihazı kullanmak nasip olursa ne farkı var her sürümün diye en dibine kadar tartmak istiyorum aosp based romlara bakarsam hiç bir fark neredeyse yok.

Tablet te 4.1.2. Kullanıyorum gayet iyi tab3 SM-T210
2.1 eclair den nerrye geldik be

Tepkiler: teknolojibaronu