Galaxy S4 Mini İ9190 ANDROİD 6 MARSHMALLOWS(UNOFFİCAL)

Sponsorlu Bağlantılar

Kullanmaya değer mi?

• Kullanılan toplam oy
    8
reflex

reflex

Üye
    Konu Sahibi
ANDROİD 6 MARSHMALLOWS(UNOFFİCAL)
Evet arkadaşlar masrhmallows sürümü çıktı ve bağımsız geliştiricilerde cyanogenmod çıkarmadan hızlı davranıp bize unoffical(resmi olmayan) sürümleri sundu hemen linkleri vericem bilen arkadaşlar yüklesin bilmeyen arkadaşlar da daha önceki konulara bakarak fikir edinsinler sonuçta bu sürüm stabil değil ve sıkıntılar çıkabilir.

ROM:
Gapss:
Flaslana bilen recovey :
Odin recovey:

Son düzenleme:

Dn@

Dn@

Üye
Yukleyip kullanan var mı?

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
ilk denemem başarısız sim kartı algılamadı. sonucunda kurulumu gerçekleştiremedim. Wipe yapıp tekrar deniyorum. Olmadı silip tekrar yüklicem yine olmazsa güncelleme beklerim :)

Dn@

Dn@

Üye
Daha yeni olmasına ragmen hızlı cikardilar 6 yı biraz daha gelistirilip yayinlanmasi daha iyi su an 5.1.1 kullaniyorum gayet stabil ve hizli insallh 6 yida kullanir bu sekil havamızı atarız bizde :)

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
ilk denemem başarısız sim kartı algılamadı. sonucunda kurulumu gerçekleştiremedim. Wipe yapıp tekrar deniyorum. Olmadı silip tekrar yüklicem yine olmazsa güncelleme beklerim :)
Silip yeniden kurdum ama yine olmadı günlük kullanım için fazlası ile yetersiz güncelleme gerekli :)

Dn@

Dn@

Üye
Ozman en iyisi beklemek olacak :) ayrica neden samsung bu cihazi bu kadar iyi yaparken bunu gormezden gelip ugraşmiyor anlamış degilim.cihaz herseyiyle guzel ama desteği yok

androfilex

androfilex

Üye
Semavi Abimiz erken davranıp AICP MM'yi önceden build etmişti. (İlk buildi test etmiştim) LP'ye göre gözle görülür batarya performansında artış vardı. Ancak doze modu yoktu. Umarım bu romda doze modu sorunsuzca çalışıyordur

reflex

reflex

Üye
    Konu Sahibi
Sim kart çalışmayan arkadaşlara öneri ilk yüklemede(wipe yapılmış halde) telefon biraz açık kalsın bekleyin uçak modunu açıp kpatın 2 - 3kere açılıcaktır.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
Sim kart çalışmayan arkadaşlara öneri ilk yüklemede(wipe yapılmış halde) telefon biraz açık kalsın bekleyin uçak modunu açıp kpatın 2 - 3kere açılıcaktır.
Dediğin şekilde yaptım kısa bir süre için işe yaradı ancak interneti açmak için telefon yeniden başlatılmalıdır dedi başlatınca kendimi kısır döngü içinde buldum :) bu arada daha denemedim ama burdada AİCP 11 testleri var

Dn@

Dn@

Üye
AİCP 11ne işe yarıyor ?

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
AİCP 11ne işe yarıyor ?
yukarıda androfilex arkadaşın bahsettiği semavi abinin yaptığı Marshmallow sürümü. AİCP, Cyanogen gibi modlu Android yapıyo. Demin test ettim uygulamalarda mikrafon çalışmıoyr ancak aramalarda karşı tarafa ses gidiyo. Haliyle Sim kart aktif. Pil optimasyonu var. (Denemedim sadece ayarlarda bulunuyo çalışor mu emin değilim) android 6 nın en büyük özelliği tek hafıza malesef çalışmıyor. Normal Taktığnız Harici kartı biçimlendirip kendine bölüm açmak istiyor ik açılışta biçimlendirmeye başladığınızda yüzde 20 de kaıyo ve hata veriyo sonrasında hafıza kartı kullanılmaz hale geliyo o yüzden denememek gerekir hayata döndürene kadar canım çıktı :D Şimdi tekrar BackUp yükleyip CM 12.1 e dönüyorum :)

Dn@

Dn@

Üye
Yani beklemek daha mantıklı geliyor :) :) cm13 çıkana kadar sabır edecez.

• Beğen
Tepkiler: reflex ve Bilgehan94
phasan

phasan

Üye
guncelleme gelsın sony m4 aqua onu bekleyım ben

Üst Alt