Cunku samsung note serisiyle ayrı ilgileniyor. En ufak biseyine kadar adamlar test yapiyor sonra da kullanicilarina dagitiyor.Cevaplar icin tesekkur ederim sizce note 3 gibi üst düzey bi telefon için yılbaşından sonra gelmesi geç degil mi ?
Şöyle yapamazlarmi normal kullanicilar icin bi sürüm önceden sonradan ufak güncellemelerle en iyi sürüme yükseltilebilir cunku insanin istahi kabariyo android 5.0ı gorunceCunku samsung note serisiyle ayrı ilgileniyor. En ufak biseyine kadar adamlar test yapiyor sonra da kullanicilarina dagitiyor.
Onu samsung a sorman lazımŞöyle yapamazlarmi normal kullanicilar icin bi sürüm önceden sonradan ufak güncellemelerle en iyi sürüme yükseltilebilir cunku insanin istahi kabariyo android 5.0ı gorunce

Tabi yuklu olur guncellemeyi cikaran google kendi cihazina vermicekte kime verecek ilk guncellemeleri turkiyeye gelmese bile guncelleme internetten dosayasi mevcut elle yuklenebilir yaninexus 4 de yüklü ben onu anlamadım![]()
Bence nexus 6 al s-pen kullanmıyorsan. G3 alırsan keşke satmasaydım dersin şarj olarak note 3 daha iyi diyorlar.Para sıkıntısından dolayı note 3 umu satiyorum. Ocak ayi sonlarina dogru note 4 veya lg g3 alabilirim
Nexus 6 fiyat olarak ne ortalamaBence nexus 6 al s-pen kullanmıyorsan. G3 alırsan keşke satmasaydım dersin şarj olarak note 3 daha iyi diyorlar.
Arkadaşlar note 3 sm n9005 kullanan var mi