The Shadow
Üye
Hep ayni seyler. Verselerdi ve sen kurmasaydin performans olarak ne kadar geride kaldigini gorurdunS3 e bile verseler yine kurmazdım @avast![]()
Hep ayni seyler. Verselerdi ve sen kurmasaydin performans olarak ne kadar geride kaldigini gorurdunS3 e bile verseler yine kurmazdım @avast![]()
Kamerada sorun benim icin az daha iyi olsaAl hacı. Sana diyorum, "çok sade" diyorsun. =P
Kamerada sorun benim icin az daha iyi olsa

Bence olay lanet samsungun lanet satis politikalariOlay stabilite olayı bile olsa iğrenç olduktan sonra ne yazılıma ne de donanıma gerek olmaz.bunu napayım görseli hiç bi cihaza gitmez..
Bilmiyorum bakcam artık az kaldı gibi almamaMis gibi kamera la. Bu fiyata en mantıklısı bence. Ha yurtdışından alabiliyorsan daha uyguna o zaman başka. Neyse...![]()

vermiyolar zaten sorun yokS3 e bile verseler yine kurmazdım @avast![]()

Ben cevizli baklava istemistim ama olmadicig kofte olaydi iyiydi![]()

Ben cevizli baklava istemistim ama olmadi![]()

İce Cream Sandwich, Jelly bean, KitKat (çikolata), Lolipop...lollipop ne ya, bi düzgün güncelleme ismi bulamadı şu google
Belkide akla hazır yiyecekleri getirmek içindirİce Cream Sandwich, Jelly bean, KitKat (çikolata), Lolipop...
Dikkat ettimde hep abur cubur ismi koyuyorlar.

İlluminati'nin oyunu hep bunlar.Belkide akla hazır yiyecekleri getirmek içindir![]()

O kadar da abartma cok kotu degil ayriyetten saf android kullanmayan cihazlar tam olarak bu tasarimi kullanamayacsktirOlay stabilite olayı bile olsa iğrenç olduktan sonra ne yazılıma ne de donanıma gerek olmaz.bunu napayım görseli hiç bi cihaza gitmez..

Boyle arayuzlu bi androide bile touchwiz gelirse gel de saydirmaSamsung Yine Alabula Yapar Kendi Tasarımında Bu Yenilikleri