Haber Android 5.0 Lollipop'un ekran görüntüleri sızdırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
xmustx

xmustx

Üye
Olay stabilite olayı bile olsa iğrenç olduktan sonra ne yazılıma ne de donanıma gerek olmaz.bunu napayım görseli hiç bi cihaza gitmez..

Invoke

Invoke

Üye
Kişisel zevk tabi ama ben yeni Android L'nin efektleri olsun görünümü olsun beğendim.

The Shadow

The Shadow

Üye
Olay stabilite olayı bile olsa iğrenç olduktan sonra ne yazılıma ne de donanıma gerek olmaz.bunu napayım görseli hiç bi cihaza gitmez..
Bence olay lanet samsungun lanet satis politikalari :kotu:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Android L'de daha bir premium hava estirmişler gibi. Google I/O konferansını da izledim. Baya değişimler olacağından en azından buaralar telefon alacaklar fazla eski modellere gitmesinler Android 5.0 alabilecek telefonlara yönelsinler. Art, daha fazla pil ömrü, genel stabilite, daha sağlam bir sistem... Belki Adreno 305 gpu'da kasan zorlanan oyunlar daha rahat çalışacak o zaman Art için "olmuş" diyebiliriz.

by-pegasus

Üye
cig kofte olaydi iyiydi :ehe

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

by-pegasus

Üye
  • Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: The Shadow ve >Pessimistic.
NEXUS

NEXUS

Üye
O kadar da abartma cok kotu degil ayriyetten saf android kullanmayan cihazlar tam olarak bu tasarimi kullanamayacsktir :)

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Samsung Yine Alabula Yapar Kendi Tasarımında Bu Yenilikleri

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Şu an tüm amiral gemileri büyük olasılıkla alır bu güncellemeyi.

fk555897

fk555897

Üye
Bence çok güzel olmuş.

Üst Alt