Xda da birisi akıçılik konusunda iosû geçmiş dedi :-) :-)tamam hocam sabırlı bi şekilde bekliyorum![]()
Naptın?afiyet olsun. olur.![]()
Nedir?Güncelledim hocam ama bi sorunu buldum onu hallettim
şarj nasıl gidiyor kardeşim
Başka SS de atacağım arkadaşlar.
Buyrun videoyu izleyinMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
30 dk dır elimde, %6 harcadı. Aktif olarak kullanıyorumşarj nasıl gidiyor kardeşim
telefonu na bakayım diye isteyen meraklılar için yapılan misafir modu müthiş. Hele de uygulamaları SD karta taşıma olayı, yeme de yanında yat
beklediğime değdi..herşey süpermiş30 dk dır elimde, %6 harcadı. Aktif olarak kullanıyorum
Arkadaşlar genel bir değerlendirme yapcak olursak, son derece şık bir arayüz var benim çok hoşuma gitti şahsen. İos tarzı kilit ekranı, bildirim belirme tarzı falan çok hoş. Oyun oynarken gelen aramanın ekranın bi köşesinde olması enfestelefonu na bakayım diye isteyen meraklılar için yapılan misafir modu müthiş. Hele de uygulamaları SD karta taşıma olayı, yeme de yanında yat
beklediğime değdi..
orjinal galeri uygulmasında açılşta klasör klasör açılsa da özelimiz gözükmese bişey istememSony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCepYa ben note 3 kullanıyorum ama z3 alacağım gibi duruyor çık güzel ya

Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCepYa ben note 3 kullanıyorum ama z3 alacağım gibi duruyor çık güzel ya

Hocam birine vereceksen teli misafir moduna alıp verherşey süpermişorjinal galeri uygulmasında açılşta klasör klasör açılsa da özelimiz gözükmese bişey istemem

Benimki de D6503 fakat henüz güncelleme bana gelmedi, senin ki paralel ithalat mı sony türkiye garantili mi?
Başka SS de atacağım arkadaşlar.
Buyrun videoyu izleyinMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

TesekkurlerSony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCep
Öneri - Sony Z3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun(Kullanım Deneyimim) - MaxiCep
konularını oku derim
Sony Xperia™ Z3 Kullanıcıları Kulubü < Ana Konu > Z3 Hakkında Herşey - MaxiCep
Öneri - Sony Z3 Almak İsteyenler Mutlaka Okusun(Kullanım Deneyimim) - MaxiCep
konularını oku derim![]()
Teşekkür ederimBenimki de D6503 fakat henüz güncelleme bana gelmedi, senin ki paralel ithalat mı sony türkiye garantili mi?
Edit : Flashtool ile güncellemişsin yeni gördüm. Hayırlı olsun.![]()