Şimdi indiriyorum teşekkürler @yakupb03
yakupb03 Üye wwwhmz' Alıntı: Şimdi indiriyorum teşekkürler @yakupb03 Genişletmek için tıkla ... Update centerdan mi?
wwwhmz' Alıntı: Şimdi indiriyorum teşekkürler @yakupb03 Genişletmek için tıkla ... Update centerdan mi?
wwwhmz Üye Şimdi indiriyorum teşekkürler @yakupb03 yakupb03' Alıntı: Update centerdan mi? Genişletmek için tıkla ... hayır linkten
Şimdi indiriyorum teşekkürler @yakupb03 yakupb03' Alıntı: Update centerdan mi? Genişletmek için tıkla ... hayır linkten
ŞenolTÜRK Üye wwwhmz' Alıntı: Yükledim birazdan ekran kaydı alıcam Genişletmek için tıkla ... Bekliyoruz
Invoke Üye hamitkoksalan' Alıntı: Ya ben bu ftf dosyasını drive ile indirdim ama bulamıyorum telde bi yardımcı olun .. File commender da bakmadığı m klasör kalmadı Genişletmek için tıkla ... Unuttum şimdi de değişik bir yoldaydı diye hatırlıyorum. Dosya adıyla arama yapın.
hamitkoksalan' Alıntı: Ya ben bu ftf dosyasını drive ile indirdim ama bulamıyorum telde bi yardımcı olun .. File commender da bakmadığı m klasör kalmadı Genişletmek için tıkla ... Unuttum şimdi de değişik bir yoldaydı diye hatırlıyorum. Dosya adıyla arama yapın.
Mysterious57 Üye Konu Sahibi Invoke' Alıntı: Unuttum şimdi de değişik bir yoldaydı diye hatırlıyorum. Dosya adıyla arama yapın. Genişletmek için tıkla ... indirdim, fakat bu kez ftf dosyasını kopyalayamıyorum bozuk hatası veriyor
Invoke' Alıntı: Unuttum şimdi de değişik bir yoldaydı diye hatırlıyorum. Dosya adıyla arama yapın. Genişletmek için tıkla ... indirdim, fakat bu kez ftf dosyasını kopyalayamıyorum bozuk hatası veriyor
Mysterious57 Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Çift tıklama ile açılma geliştirilmiş Genişletmek için tıkla ... onu da hallettim. usb hata ayıklama aktif edecekmiyim yüklüyorum şu anda ama dondu
0MG90' Alıntı: Çift tıklama ile açılma geliştirilmiş Genişletmek için tıkla ... onu da hallettim. usb hata ayıklama aktif edecekmiyim yüklüyorum şu anda ama dondu
0MG90 Üye hamitkoksalan' Alıntı: onu da hallettim. usb hata ayıklama aktif edecekmiyim yüklüyorum şu anda ama dondu Genişletmek için tıkla ... Konusu var. Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel| - MaxiCep
hamitkoksalan' Alıntı: onu da hallettim. usb hata ayıklama aktif edecekmiyim yüklüyorum şu anda ama dondu Genişletmek için tıkla ... Konusu var. Flashtool Rehberi | Flashtool Nedir? | Flashtool Kullanımı | Resimli Anlatım | Bootloader |Güncel| - MaxiCep
yakupb03 Üye hamitkoksalan' Alıntı: flashtool processing fotareset.ta da kaldı Genişletmek için tıkla ... Bekle uzun sürüyor çünkü baya uzun
hamitkoksalan' Alıntı: flashtool processing fotareset.ta da kaldı Genişletmek için tıkla ... Bekle uzun sürüyor çünkü baya uzun
yakupb03 Üye hamitkoksalan' Alıntı: kaç dk? Genişletmek için tıkla ... Hata vermediyse bekle işte yarıda çekme