Mysterious57
Üye
Site konu linkini atar mısın?güncelleme çıktı beyler kuran olursa haber verin
Site konu linkini atar mısın?güncelleme çıktı beyler kuran olursa haber verin
Yapım numarası z3 ile aynı ama bi sıkıntı olmaz değil mi?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu kur hocamYapım numarası z3 ile aynı ama bi sıkıntı olmaz değil mi?
Teşekkürler
Emeğin için çok sağol @yakupb03 22:00 sularında yükleyeceğim SS ve görüşlerimi paylaşırımBunu kur hocam
Diğerleri ftf değil
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

22 ye kadar belki türkiye ye gelir hocam naptın ya . Yükleseydn iyiydi :-)Emeğin için çok sağol @yakupb03 22:00 sularında yükleyeceğim SS ve görüşlerimi paylaşırım![]()
İşte olmasam yapardım bu işi ama çalışıyorum hocam22 ye kadar belki türkiye ye gelir hocam naptın ya . Yükleseydn iyiydi :-)

Tamam Eyw . Derleme numarası aynı bilmiyorum neden ama bi problem yok çalışıyor yani :-)İşte olmasam zaten bunu yapardım ama çalışıyo çalışıyorum be hocam![]()
Deneyecez bakalımTamam Eyw . Derleme numarası aynı bilmiyorum neden ama bi problem yok çalışıyor yani :-)

Ben daha bekleyemem gayrı :PBiraz bekliycem diğer ülkelerde de çıksın
Vay canına
Sony diğer firmalara boş ramle ateş etmiş beyler :-P :-)
şimdi sony pişman olmasın 3gb ram boşa gitti diye
) bilseydik 2 gb ram koyardık derlermi 
Yok artla çalışıyor.SDN de okudum .. Biri demiş ki Sony Lollipop da yine dalviki kullanıyor art ye geçmemiş diyor. Böyle bir şey mümkün mü ??
Dostum pcye bağlayıp bak istersen nasıl olsa pcden yükleyeceksin yazılımıYa ben bu ftf dosyasını drive ile indirdim ama bulamıyorum telde bi yardımcı olun .. File commender da bakmadığı m klasör kalmadı![]()